Overwatch striimaaja osoitti näyttävästi Brigitte-osaamistaan – kipusi neljästi rankkilistan kärkeen

Overwatch-striimaaja pelasi itsensä neljästi eri käyttäjätileillä Competitive rankin kärkeen, ja teki sen käyttämällä vain yhtä hahmoa.

Päivittäin Overwatchia striimaava ”Violet” on ottanut Overwatchin Brigitte-hahmon omakseen melkoisella tavalla. Striimaaja sai juuri loppuneella Competitive-moodin 18. kaudella kivuttua itsensä Support-hahmojen rankkilistan kärkeen pelaamalla vain kyseisellä hahmolla.

Tämä itsessään olisi jo ollut kelpo suoritus, mutta Violet teki tämän vielä kolme kertaa uudelleen eri käyttäjätileillä. Hän pitikin kauden lopussa hetkellisesti kaikkia neljää kärkisijaa yksin hallussa.

Vielä lisää hämmästyksen aihetta tuo se, että Brigitte ei tällä hetkellä ole monien pelaajien mielestä erityisen vahvoilla aiempien nerffien takia.

Brigitte oli yksi niistä hahmoista, jonka kykyjä viilattiin alaspäin kauden 18 mukana tulleiden päivitysten myötä. Erityisesti hahmon kestävyyttä rukattiin heikommaksi. Violet kuitenkin näytti Brigitten edelleen olevan taitavissa käsissä erittäin tehokas hahmo.

 

Lähde: Dexerto.com.

Kuva: Blizzard Entertainment.