Overwatch Leaguen juontajakato jatkuu edelleen

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Overwatch League on takuuvarmasti ongelmissa, jossei huippusuosittujen juontajien ja analyytikkojen tilalle löydetä hyviä korvaajia.

Entinen CS:GO-kommentaattori Auguste ”Semmler” Massonnat paljasti, ettei aio jatkaa OWL:ssa enää tänä vuonna. Hän kiitteli kollegaansa Robert ”hexagrams” Kirkbridea ja totesi vaikeinta olevan kahden vuoden mittaisen kumppanuuden laittaminen toistaiseksi jäihin. Semmlerin lähtö saattaa enteillä hänen siirtymistä takaisin CS:GOn pariin, sillä hänet nähtiin viime OWL-kauden jälkeen Kööpenhaminassa juontamassa BLAST Pro Series -tapahtumaa.

Hyvin pian Semmlerin jälkeen myös juontaja Malik Forté ilmoitti Twitterissä, ettei palaa tämän vuoden kaudelle OWL:n lähetystiimiin. Forte toimi reportterina, lavajuontajana, sekä yleisenä mediapersoonana liigassa vuodesta 2016 lähtien.

Tapahtumien pääjuontajana usein ollut Forté jättää lähtiessään isot saappaat täytettäväksi, ja OWL on jo valmiiksi ongelmissa muualle siirtyneiden juontajien määrän kanssa. Forte ei ainakaan ilmoituksensa yhteydessä paljastanut syitä lähtöönsä.

Semmlerin ja Fortén lähtö on vain jatkoa jo alkaneelle juontajiston ja lähetyspersoonien lähdölle. Ensimmäisenä lähdöstään ilmoitti Cristopher ”MonteCristo” Mykles, joka kertoi syyksi ”luovat ja filosofiset erimielisyydet liigan johdon kanssa”. MonteCristoa seurasi myöhemmin myös hänen juontajaparinsa Erik ”DoA” Lonnquist. Samaan kasaan osui vielä juontajan Chris Puckettin lähtö.

Overwatchin lähetyspersoonat olivat erittäin vahvasti yleisön suosiossa ja heidän korvaaminen tulee olemaan liigalle hankalaa. Juontajiston massapako enteilee myös, että kaikki ei ole hyvin liigan kulisseissa, kuten MonteCristo lähtönsä yhteydessä vihjailikin.

LUE MYÖS: Overwatch Leaguen juontajistossa melkoisia muutoksia tulevalle kaudelle

 

Lähde: Dotesports.com.

Kuva: Matthew Eisman / Getty Images for Blizzard Entertainment.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS