Overwatchin pelaajat saavat herkutella ensi tiistaista lähtien uuden eventi muodossa, sillä pelin lorea syventävä ja jokavuotiseksi ilmiöksi suunniteltu Overwatch Archives saa nyt jatkoa. Retribution sukeltaa jälleen pelin historiaan ja tällä kertaa keskitytään tarkastelemaan mystisen Blackwatchin edesottamuksia Venetsiaan pohjautuvassa Rialtossa. Toiminta on PVE-henkistä ja tarinassa seurataan Moiran, McCreen, Genjin ja Reaperin kamppailua Talonia vastaan.

Kuten tavallista, mukana on uusia skinejä, sprayta ja iconeja. Tämän lisäksi uudet legendaariset skinit on paljastettu tässä vaiheessa ainakin Moiralle ja Reaperille. Erikoissisällön kanssa kannattaa toimia sukkelaan, sillä ne ovat saatavilla tavalliseen tapaan vain sen ajan kun event on käynnissä.

Kuitenkaan ilo ei vielä lopu tähän, sillä viime vuoden Uprising-event tulee myös uudelleen pelattavaksi ja kavereiden kanssa mukaan toimintaan pääsee 10-30.4. Odotellessa tarinaa pääsee fiilistelemään Blizzardin sivuilta virallisen sarjakuvan muodossa.