Overwatch-ammattilaisesta maanviljelijäksi vaihtanut Dafran palaa Twitchiin

Overwatch-ammattipelaajan urasta ja Twitch-striimamisesta luopunut, luomumaanviljelijäksi opiskeleva Daniel ”Dafran” Francesca antoi faneilleen tilannepäivityksen koskien tulevaisuuttaan.

Kesäkuun 2. päivä Dafran shokeerasi fanejaan, ilmoitettuaan lopettavansa Twitch-striimaamisen, aloittaakseen uuden elämän maanviljelijänä.

Dafran antoi tällöin ammatinvaihdolleen kaksi syytä. Ensiksi, koska elämme vain kerran ja ihmisten pitäisi tehdä sitä mikä tekee heidät onnellisiksi. Toiseksi, koska hän on viettänyt jo yksi kolmasosan elämästään tietokoneen ääressä.

Vaikka monet eivät uskoneet hänen olevan tosissaan, hiljenivät epäilijätkin entisen Overwatch-tähden kadottua internetistä ilmoituksensa jälkeen. Syyskuussa asia sai jatkoa, kun kävi ilmi, että elämäntapamuutoksen tehnyt Dafran oli aloittanut työharjoittelun luomuvihanneksia kasvattavalla Økotopensin maatilalla.

 

View this post on Instagram

 

These cherry tomatoes from Økotopens place is nuts. Gateway drug into fresh organic fruits

A post shared by Farmer Dafran (@farmerdafran) on

Nyt uusimman tilannepäivityksen mukaan, on Dafran kuitenkin lopettanut työharjoittelunsa ja ostanut itselleen oman maatilan.

”Sain talon maatilaani varten!” kertoi hän innostuneen oloisena Twitterissä. ”Kolmen kuukauden kuluttua muutan sisään ja voin valmistella maatilan valmiiksi kevättä varten. Lopetin Økotopensin paikassa työskentelyn, hän opetti minulle perusteet ja minusta tuntuu että olen valmis, olen erittäin kiitollinen hänelle. Suunnitelma on nyt opetella lisää verkossa ja striimata, kunnes voin muuttaa sisään.”

Faniensa iloksi, tämä tarkoittaa myös entisen Overwatch-ammattilaisen striimien palaavan takaisin, ainakin seuraavan kolmen kuukauden ajaksi. Voit seurata Dafranin viihdyttäviä lähetyksiä hänen Twitch-kanavallaan tästä.

On mahdoton tietää, miten menestyksekäs Dafranin uranvaihto tulee lopulta olemaan. Innostusta 26-vuotiaalla tanskalaisella tuntuu kuitenkin maanviljelyä kohtaan riittävän. Ja kuten me kaikki tiedämme, joskus kaikista yksinkertaisimmat asiat maailmassa ovat niitä, mitkä tuovat meille eniten iloa ja uutta perspektiiviä elämään.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: Instagram – @farmerdafran / Twitch


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.