Striimaaja, sekä entinen Overwatch-pro Daniel ”Dafran” Francesca kertoi 2. kesäkuuta TwitLongerissa lopettavansa striimaamisen, ja aloittavansa maanviljelijäksi opiskelemisen.

Dafran kertoi ammatinvaihdolle kaksi syytä. Ensiksi: koska elämme vain kerran ja ihmisten pitäisi tehdä sitä mikä tekee heidät onnellisiksi. Toiseksi: koska hän on viettänyt jo yksi kolmasosan elämästään tietokoneen ääressä.

Kuva: TwitLonger / Dafran

Dafran aikoo kuitenkin sanojensa mukaan striimata välillä. Kokonaan hän ei ole katoamassa.

Lue lisää: Dafran sai elinikäisen pelikiellon turnaukseen – syynä epäkunnioittavat kommentit

Uutiset entisen Overwatch-pron elämänmuutoksesta saivat nopeasti myös muiden striimaajien huomion. DogmanOW kiteyttikin monen ajatukset helposti yhteen twiittiin.

– Trolli vai totta?

Vaikka Dafran tunnetaan toksisesta ja trollaavasta käytöksestään, voi hän olla myös oikeasti tosissaankin. Toukokuussa Dafran kertoi striimissään unelmoivansa mansikkafarmin omistamisesta.

– Kun olen iso, haluan omistaa mansikkafarmin. Kuvitelkaa omistavanne mansikkafarmi, joka on jättimäisen kasvihuoneen sisällä. Ajatelkaa heräävänne tähän ajatukseen joka päivä, se olisi mahtavaa.

Jää nähtäväksi trollaako Dafran katsojiaan, vai onko maanviljelijän opinnoissa jotain perää. Todennäköistä on kuitenkin hänen vain keksivän juttuja tylsyyksissään.

Dafran striimasi 2. kesäkuuta julkaistua Valorantia päivittäin sen suljetussa beeta-vaiheessa, mutta palasi Overwatchin pariin saavutettuaan pelin parhaan rankin, sillä Valorantissa ei ole vielä pistetilastoa parhaille pelaajille.

Lue lisää: Ammattipelaaja antoi mielipiteensä Valorantin rank-systeemistä – ”Ei kukaan pelaa vain huvikseen”

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r