Entinen Overwatch-pelin ammattilainen Daniel ”Dafran” Francesca kertoi kesäkuussa Twitterissä lopettavansa ammattipelaamisen sekä striimaamisen, ja aloittavansa opiskelemaan maanviljelijäksi.

Dafran antoi tällöin ammatinvaihdolleen kaksi syytä. Ensiksi: ”koska elämme vain kerran ja ihmisten pitäisi tehdä sitä mikä tekee heidät onnellisiksi.” Toiseksi: ”koska hän on viettänyt jo yksi kolmasosan elämästään tietokoneen ääressä.”

Samoihin aikoihin, kertoi hän striimissään unelmoivansa mansikkafarmin omistamisesta.

– Kun olen iso, haluan omistaa mansikkafarmin. Kuvitelkaa omistavanne mansikkafarmi joka on jättimäisen kasvihuoneen sisällä. Ajatelkaa heräävänne tähän ajatukseen joka päivä, se olisi mahtavaa, Dafran sanoi katsojilleen.

Monet luulivat usein trollaamista harrastavan tanskalaispelaajan vain vitsailevan. Tiistaina 8. syyskuuta kävi kuitenkin ilmi Dafranin olleen todellakin tosissaan, ja suorittavan tällä hetkellä työharjoittelua luomuvihanneksia kasvattavalla farmilla.

Käännös kuvatekstistä:

”Kuvassa olevalla Danielilla on suuri haave kasvattaa luomuvihanneksia ja tehdä sillä elantonsa. Hänet on tähän asti tunnettu @dafrandude nimisenä ammattipelaajana, mutta kasvit ja luonto kutsuvat häntä, kuten hän tänään sanoi: ’On vain mahtavaa pystyä menemään joka päivä ulos.’ Se on juuri se mitä itsekin sanoin kun aloitin. Joskus kaikista simppeleimmät asiat maailmassa ovat niitä, mitkä tuovat meille uutta perspektiiviä elämään.

”Daniel on minulla harjoittelijana muutaman päivän viikossa, ja minun tärkein tehtäväni on täyttää hänen reppuaan mahdollisimman paljon. Hänellä on todella paljon energiaa ja intoa ja olen varma että hän saavuttaa unelmansa 💚”

Näyttää siltä, että 26-vuotias ex-ammattipelaaja on askeleen lähempänä unelmaansa.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.