Tiistaina, DBLTAP raportoi ENCEn olevan kiinnostunut GODSENTin suomalaisesta CS:GO-tähdestä, Jesse ”zehN” Linjalasta. Raportti saatiin vain päiviä sen jälkeen, kun ENCE ilmoitti jättävänsä Elisa Invitational 2 -turnauksen väliin Jani ”Aerial” Jussilan sairasloman takia.

Lue lisää: Jani ”Aerial” Jussila sairaslomalle – Elisa Invitational jää pelaamatta

Nyt huhut zehNin siirrosta ovat saaneet lisää tulta alleen, GODSENTin ilmoitettua jättävänsä 30. lokakuuta alkavat IEM Beijing -turnauksen karsinnat välistä, sekä zehNin melkein puhuttua ohi suunsa ENCEn Aleksi ”allu” Jallin Twitch-striimissä.

Allu trollasi zehNiä kysymyksellä joukkueeseen liittymisestä:

Monet faneista perustelivat GODSENTin IEM Beijing -karsintojen väliin jättämistä FunPlus Phoenix -huhuilla, joiden mukaan GODSENTin kokoonpano olisi siirtymässä uutta CS:GO-kokoonpanoa etsivän kiinalaisorganisaation alaisuuteen.

Tämä teoria kuitenkin tyrmättiin nopeasti, sillä miksi joukkue jättäisi karsinnat välistä jos vain pelkkä organisaation nimi muuttuisi, mutta kokoonpano säilyisi samana?

Monien mielestä GODSENTin karsintojen väliin jättäminen on suora viittaus zehNin ENCE-siirtoon, sillä yhtä pelaajaa vajaa suomalaiskokoonpano ei ole puolestaan ilmoittanut jättävänsä 6. marraskuuta alkavaa IEM Beijing -turnausta väliin.

Täytyy kuitenkin muistaa kaiken tämän olevan pelkkää spekulaatiota, sillä virallista tietoa GODSENTin, saatikka zehNin tulevaisuudesta ei ole annettu.

Lue myös: G2:n joukkue kidnappasi NiKon? Bosnialaisen CS:GO-tähden siirtoa hehkutetaan uudella videolla

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: HLTV / ENCE