DBLTAP: ENCE havittelee zehNiä Aerialin korvaajaksi – miten käy GODSENTin kokoonpanon?

© Kuva: DreamHack

Suosittu esports-toimittaja Jarek Dekay Lewis kertoi jälleen tuoreen huhun, joka koskettaa tällä kertaa suomalaista ENCEä.

Useidein DBLTAP-sivuston lähteiden mukaan ENCE yrittää hankkia GODSENTin suomalaistähden Jesse ”zehN” Linjalan riveihinsä korvaamaan sairaslomalla olevan Jani ”Aerial” Jussilan.

Viime viikolla ENCEstä sairaslomalle jäänyt Aerial on pelannut ENCEn riveistä huhtikuusta 2018 saakka. Sairasloman pituudesta ei ole tietoa, mutta selvästi kyseessä on hieman pitempi tauko, mikäli ENCE aikoo hankkia tilalle korvaavan pelaajan.

Lue lisää: Jani ”Aerial” Jussila sairaslomalle – Elisa Invitational jää pelaamatta

Dekayn mukaan siirron todennäköisyys on vielä hämärä, sillä GODSENT ja muut organisaatiot käyvät parhaillaan neuvotteluja koko kansainvälisenjoukkueen siirtämisestä.

DBLTAP-sivuston aiemmat huhut ovat silti aiemmin osottautunut nappiin, joten tämäkin siirto saattaa olla jo lähes varma, mutta mitään varmuutta vielä ei ole.

Miten käy GODSENTin?

GODSENTin tämänhetkinen CS:GO-kokoonpano on ollut siirtohuhuissa jo jonkin aikaa, mutta miten kokoonpanon käy, mikäli zehN siirtyy ENCEen?

ZehNin rooli GODSENtissa on suuri, joten monet organisaatiot eivät varmasti ole tyytyväisiä, jos kokoonpanosta lähtee todella merkittävä palanen. 28-vuotiaan tähtipelaajan mikromanage -taidot ovat valtavat ja korvaajaa hänelle on todella vaikea löytää.

Voi hyvinkin olla mahdollista, että koko GODSENTin kokoonpano hajoaa, jos zehNin siirto todellakin toteutuu.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.