Maanantaina, ENCEn Aleksi ”allu” Jalli vieraili CS-aiheisessa HLTV Confirmed -podcastissa, joka sai yllättävän käänteen, kun joukkueesta itsensä penkittänyt Jere ”sergej” Salo twiittasi, ettei ihmisten kannattaisi ottaa kaikkea sitä mitä allu sanoo totuutena.

Draamankaari kehittyi tästä lisää, muidenkin vuoden 2019 kokoonpanon pelaajien, sekä ENCEn nykyisen pelinsisäsen johtajan Miikka ”suNny” Kempin liityttyä keskusteluun.

Lue lisää:

Onko suNny lähtenyt ENCEstä kulissien takana?

CS-fanien sisällä herännyt ENCE-draaman puimisen lisäksi myös epäilys siitä, että suNny olisi poistunut joukkueen kokoonpanosta kulissien takana. Epäilyksen herätti suNnyn tekemä twiitti, jossa hän puhui allusta joukkuekaverina menneessä aikamuodossa.

– Tunnen, että minusta ainut ”outo” asia on nyt se, ettei allu puhunut minusta tässä podcastissa enempää kuin minuutin ajan. Olin hänen joukkuekaverinsa 1,5 vuotta ja olen pitänyt häntä läheisenä ystävänä ainakin 5, sanoi suNny poistetussa twiitissään.

Kuvakaappaus suNnyn poistetusta twiitistä.

Toistaiseksi, suNnyn lähtö joukkueesta on vain spekulaatiota, eikä ENCE ole kommentoinut pelaajien välistä draamaa millään tavalla. suNnyn twiitin poistaminen herättää kuitenkin suurta epäilystä, josta jokainen voi tehdä omat johtopäätöksensä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: YouTube-kuvakaappaus