Vaikuttaa siltä, että J.Storm on vapauttanut oman Dota 2 -joukkueensa. Asia tuli ilmi Valven Minor ja Major -rekisteristä, josta on kadonnut maininta organisaatiosta. Sen sijaan joukkueen pelaajat on merkitty ”business associates” -nimen alle.

J.Storm ei ole tiedottanut aiheesta virallisesti, mutta organisaatio on jakanut kahden seuran alla toimineen Fortnite-pelaajan twiitit, joissa he kertovat olevansa vapailla markkinoilla.

J.Storm on toiminut nimenomaan Dota 2:n ja Fortniten parissa. Näiden tietojen valossa vaikuttaakin siltä, että organisaato on saattanut lopettaa toimintansa kokonaan.

Epäselvää on myös se, saako Dota 2 -joukkue pitää kauden aikana keräämänsä 920 DCP-pistettä, mikäli J.Storm on todellakin lopettanut toimintansa.

Painful

@JamesGarrod7
I'd like to officially announce that I'm now a Free Agent. Thank you @Team_JStorm for the opportunity I really enjoyed working with you!

- 3rd FNCS Trio Grand Finalist
- $80,000+ earnings
- 100,000 subscribers on Youtube
-18,000+ on Instagram

Any Rt's + Vouches appreciated! ❤️

Tylarzz

@Tylarzz
Thanks to @Team_JStorm for all the opportunities provided since joining, but as of now I'm looking for an organization to represent
- Total earnings $60,000+
- Recently 3rd Place Trio FNCS
- Resume available in twitter dms / on discord #Tylarzz9251
Vouches / RTS / Likes plz