OG:n penkillä istuva ISSAA avasi tulevaisuudestaan, eikä Valorantiin siirtyminen olisi jordanialaistähden mukaan poissuljettu vaihtoehto.

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama OG on uudelleenrakennuksen keskellä, kun organisaatio päätti ensin penkittää Nathan ”NBK-” Schimittin ja Issa ”ISSAA” Muradin. Penkitysten jälkeen joukkueen riveihin hankittiin Heroicin penkiltä Niko ”niko” Kristensen ja viidenneksi pelaajaksi on huhuiltu puolalaista Michał ”MICHU” Mülleria.

Lue myös:

ISSAAn penkityksen jälkeen jordanialaistähti kertoi ilmoittavansa tulevaisuudestaan myöhemmin ja nyt aika on koittanut.

24-vuotias rifle-pelaaja avasi ajastaan OG:ssa ja tulevaisuudestaan lyhyessä lausunnossaan.

– Minusta tuntui, että olisin voinut pelata paljon paremmin, mutta minulla ei ollut tilaa / pelityyliä, joka minulla oli HR:ssä, ISSAA kirjoitti.

– Katson aina eteenpäin ja tahdon kehittyä. Oikean joukkueen kanssa olen valmis antamaan jälleen kaiken ja pyrkimään palkintoihin. Mitä tulee tulevaisuuteen – en ole varma.

ISSAA avasi lyhyesti myös tulevaisuuden suunnitelmistaan. Hän on CS-tarjousten kiinnostunut myös mahdollisesti siirtymisestä Valorantiin.

– Olen edelleen sopimuksessa OG:n kanssa ja olen tällä hetkellä avoin tarjouksille. Voisin myös todennäköisesti olla kiinnostunut keskustelemaan siirtymisestä Valorantiin, riippuen tulevaisuuden tapahtumista ja mahdollisuuksista.

Lue koko ISSAan tekemä lausunto tästä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan Twitterissä.

Artikkelikuva: BeyondTheSummit