OG:n varapelaajasta tuli kokoaikainen – niko Heroicin penkiltä Aleksib:n joukkuekaveriksi!

Joonas Eriksson
Niko OG

OG:n viimeaikainen varapelaaja Niko ”niko” Kristensen on nyt virallisesti Aleksi ”Aleksib” Virolaisen joukkuekaveri, kertoo organisaatio.

Niko ”niko” Kristensen on yksi tanskalaisista CS:GO:n tähtipelaajista, joka pystyy yksilötaidollaan ratkaisemaan useita tilanteita. Hän saavutti Heroicin riveissä viime vuonna muun muassa kaksi isoa turnausvoittoa, kun ESL One Cologne ja DreamHack Open Fall -turnaukset päättyivät voitollisesti.

Heroic penkitti helmikuun lopulla nikon ja Johannes ”b0RUP” Borupin, jotka ovat olleet siitä lähtien Heroicin penkillä. 22-vuotias niko on kuitenkin päässyt OG:n varapelaajaksi, kun hän toimi roolissa ESL Pro Leaguen ja DreamHack Masters Spring 2021 -turnauksien ajan.

Keskiviikkona OG ilmoitti uudesta hankinnastaan, joka paljastettiin organisaation verkkosivuilla.

– Kun huomasimme, että Niko on käytettävissä, hän nousi joukkueemme ykkösvaihtoehdoksi. Valdella ja Casperilla oli jo paljon oivalluksia hänestä, joten se helpotti päätöstä. Lyhyessä ajassa hän on tehnyt todellakin vaikutuksen minuun, etenkin kuinka epäitsekäs hän on ja kuinka hän kommunikoi tiimin kanssa, Aleksib totesi julkaisun yhteydessä OG:n verkkosivuilla.

OG:n riveistä puuttuu vielä yksi aktiivinen pelaaja, kun organisaatio päätti penkittää Nathan ”NBK-” Schmittin lisäksi myös Issa ”ISSAA” Muradin.

OG:n aktiivinen CS:GO-kokoonpano:

Aleksi ”Aleksib” Virolainen
Valdemar ”valde” Vangså
Mateusz ”mantuu” Wilczewski
Nikolaj ”niko” Kristensen

Lue lisää: OG:lla käynnissä uudelleenrakennus – ISSAA ulos yhteispäätöksellä!

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan Twitterissä.

Kuva: OG