Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtaman OG:n rivit kapenivat, kun organisaatio ilmoitti tiistaina penkittäneensä Issa ”ISSAA” Muradin.

Jordanialaistähti Issa ”ISSAA” Murad ehti pelata OG:n riveissä yli 1,5 ajan. 22-vuotias rifle-pelaaja on saanut lokaa niskaansa viime aikoina OG:n ja omien huonojen suoritusten takia.

Nyt organisaatio ja OG:n CS:GO-joukkue on tehnyt päätöksen, jossa he näkivät parhaimpana vaihtoehtona penkittää ISSAA aktiivisesta CS:GO-kokoonpanosta.

ISSAA on jo toinen pelaaja OG:n riveistä, joka penkitetään alle kuukauden sisällä. Helmikuun lopulla organisaatio ilmoitti penkittäneensä ranskalaiskonkari Nathan ”NBK-” Schmittin.

Lue lisää: OG varmisti: NBK- joukkueen penkille – hieman yli viikko löytää uusi pelaaja!

OG:n uudelleenrakennus on tullut hyvään aikaan, sillä joukkue nähdään seuraavan kerran pelikentille vasta huhtikuussa, kun BLAST Premier Showdown -turnaus pyörähtää käyntiin.

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen lisäksi OG:n aktiiviseen kokoonpanoon tällä hetkellä kuuluu Mateusz ”mantuu” Wilczewski ja Valdemar ”valde” Vangså. NBK-:n lähdön jälkeen pelikentillä nähtiin korvaavana pelaajana Niko ”niko” Kristensen, joka on vielä tällä hetkellä Heroicin kanssa sopimuksessa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: StarLadder