Aleksi ”Aleksib” Virolaisen uuden joukkueen matka cs_summit 5 -turnauksessa päättyi semifinaaliin.

Mousesports oli uudelle OG:n tuoreelle kokoonpanolle liian kova pala purtavaksi. OG sijoittui turnauksessa jaetulle 3-4. sijalle ja lunasti 30 500 dollaria.

OG:n peli näytti Miragessa erittäin hyvälle, vaikka joukkue saikin ensimmäisellä puoliskolla nimiinsä vain viisi kierrosta. T-puolella alkoi OG samaan peliä enemmän haltuunsa, ja voitti kartan lopulta 16-12.

Infernossa mousesports pääsi näyttämään kyntensä ja tasoitti pelin 1-1 tilanteeseen, jyrättyään OG:n lukemin 16-5.

Kolmantena karttana pelattu Dust2 alkoi CT-puolella aloittaneen mousesportsin vahvalla dominoinnilla, joukkueen noustua 7-1 johtoasemaan. OG kuitenkin heräsi ensimmäisen puoliskon lopussa, ja puolia vaihdettiin 8-7 tilanteessa mousesportsin hyväksi.

Toinen puolisko näytti jo tasaisemmalta, mutta mousesports oli lopulta vahvempi. Dust2 päättyi 16-12 mousesportsin hyväksi, ja joukkue jatkaa matkaansa kello 01:30 pelattavaan finaaliin, jossa vastaan asettuu G2 vs. Virtus.pro pelin voittaja.