OG aloitti urakkansa Lontoossa pelattavassa Blast Premier Spring – turnauksessa voitolla, kaadettuaan Evil Geniuksen kartoin 2-1.

Blast-turnauksen C-lohkon pelit alkoivat perjantaina. Ensimmäisessä ottelussa kohtasi 100 Thieves ja G2, joista G2 oli vahvempi. Illalla pelattiin hieman odotetumpi ottelu, kun Aleksi ”Aleksib” Virolaisen tähdittämä OG kohtasi vasta ensimmäisen ottelunsa tänä vuonna pelanneen Evil Geniuksen.

OG aloitti oman karttavalintansa Infernon todella mallikkaasti. Joukkue johti ottelua 5-1, mutta EG pääsi peliin mukaan. OG pystyi kuitenkin kääntämään puoliskon nimiinsä lukemin 9-6.

CT-puolelta Aleksib:n johtaminen näytti vakuuttavalta, mutta yksilösuoritukset jäivät hieman uupumaan. Nähtiin monia tilanteita, jossa EG oli vahvempi juuri 1vs1 -tilanteissa.

Loppujen lopuksi EG oli ottanut jo 15-12-johdon, mutta OG ei luovuttanut. Joukkue pääsi yhden kierroksen päähän jatkoajasta, mutta EG:n Tarik ”tarik” Celik nappasi todella tärkeät avaustapot heti kierroksen alussa ja OG joutui taipumaan Infernossa lukemin 16-14.

Seuraavana oli vuorossa EG:n karttavalinta. Pohjoisamerikkalaisjoukkue valitsi kotikartakseen Nuken, jossa joukkueen esitykset viime vuonna oli vaikuttavia. Yleensäkin EG:n hyviin osa-alueisiin kuuluu monipuolinen karttavalikoima.

OG aloitti toisen kartan taas vahvasti, mutta EG onnistui nappamaan terroristeinä kahdeksan kierrosta, joten oli nähtävissä, että toinenkin kartta oli menossa ennakkosuosikin nimiin.

Paitsi, että ei mennyt. Aleksib näytti johtamistaitonsa olevan tallella ja OG nappasi toisen kartan nimiinsä lukemin 16-14.

Kolmantena karttana vuorossa oli legendaarinen Dust 2. OG aloitti myös viimeisen ja ratkaisevan kartan loistavasti. EG pystyi jälleen viimeisessäkin kartassa nousemaan tasoihin ja vieläpä ohi. Puolisko kirjattiin EG:lle lukemin 8-7.

EG aloitti vyöryttämisen CT-puolelta, mutta tilanteessa 14-8 OG:n nousu alkoi. Aleksib:n johtama joukkue nousi 14-8-tilanteesta tasoihin ja lopulta jatkoajalle saakka.

Jatkoajalla OG jatkoi hyvällä otteella. Lopulta OG juhli voittoa lukemin 19-17 ja eteni näin lohkofinaaliin, jossa vastaan tulee G2.

OG pelaa huomenna G2:sta vastaan kello 21.30 Suomen aikaa.

Kuvalähde: BlastPremier Twitch kuvakaappaus