OG joutui taipumaan brasilialaiselle MIBR:lle Flashpoint 2 -turnauksen pudotuspelien avauskierroksella.

Kolmen kartan jälkeen Issa ”ISSAA” Muradin tehokkuus näkyi niin selkeästi, että joukkue joutui tyytymään 2-1-tappioon (Nuke 16-10, Inferno 6-16, Dust 2 16-3).

ISSAA pelasi ottelun yhteistuloksella 31-45, kun puolestaan OG:n pelinsisäinen johtaja Aleksi ”Aleksib” Virolainen kokonaistilastot olivat 39-53.

OG:n jordanialaispelaajan suoritukset ovat viime aikoina olleet vaihtelevia, jotka ovat runsaasti vaikuttaneet joukkueen tuloksiin.

Nuke:

Ottelu alkoi MIBR:n valitsemalla kartalla ja OG aloitti CT-puolelta. Brasilialaisjoukkueen hyökkäysvoima oli OG:lle liikaa ja puoltenvaihtoon marssittiin MIBR:n johtaessa 9-6.

OG:n hidas alku ei meinannut loppua millään ja se vei MIBR:n jopa 15-7-johtoon. OG roikkui pelissä mukana, mutta tilanteessa 15-10, MIBR onnistui nappaamaan avauskartan nimiinsä.

Inferno:

OG:n valitsema Inferno oli kansainvälisellä joukkueella hyvin hallussa. Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama OG aloitti terroristipuolelta ja puoltenvaihtoon mentiin lukemissa 9-6.

Puoltenvaihdon jälkeen OG oli CT-puolelta voittamaton. MIBR ei saanut ollenkaan pelistä kiinni, joka toi OG:lle 16-6 karttavoiton.

Dust 2:

Ratkaisevassa kartassa MIBR oli aivan tulessa. Brasilialaisjoukkue meni omia menojaan ja vasta 11-0-tilanteessa OG onnistui voittamaan kartan ensimmäisen kierroksen. CT-puolelta aloittanut OG joutui tyytymään ennen puoltenvaihtoa ainoastaan kahteen kierrokseen.

Puolenvaihdon jälkeen homma näytti samalta, eikä OG:lla ollut mahdollisuuksia. Lopulta MIBR juhli toista karttavoittoa lukemin 16-3.

Häviön myötä OG tippuu Flashpoint 2 -turnauksen alempaan kaavioon, jossa joukkue kohtaa Dignitaksen. Ottelu pelataan keskiviikkona kello 19.00 alkaen.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.