OG ulos DreamHack-karsinnoista – bulgarialaisjoukkue yhden voiton päässä huipputurnauksesta!

OG ulos DreamHack-karsinnoista, kun matka tyssäsi jo ensimmäiseen alemman kaavion otteluun, jossa bulgarialaisjoukkue VOYVODA oli vahvempi.
© Kuva: BLAST

OG ulos DreamHack-karsinnoista, kun matka tyssäsi jo ensimmäiseen alemman kaavion otteluun, jossa bulgarialaisjoukkue VOYVODA oli vahvempi.

Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtaman joukkueen alkuvuosi on ollut lähes katastrofaalinen. Ensimmäiset turnaukset menivät täysin penkin alle ja sen myötä päädyttiin kokoonpanomuutoksiin, kun Nathan ”NBK-” Schmitt iskettiin joukkueen penkille. Joukkueen varapelaajaksi hankittiin Heroicin penkillä istuva Nikolaj ”niko” Kristensen, mutta tanskalaispelurin taival joukkueessa on alkanut heikosti, jonka näkee myös OG:n viimepäivien tuloksista.

Niko aloitti OG:n riveissä lauantaina, kun OG:n koitokset DreamHack Masters Spring 2021 -turnauksen suljetuissa karsinnoissa alkoivat. Lauantaina OG joutui kokemaan tappion Complexitylle, joka vei kansainvälisen kokoonpanon suljettujen karsintojen alempaan kaavioon.

Sunnuntaina vuorossa oli viimeinen mahdollisuus karsia 250 000 dollarin huipputurnaukseen, mutta OG:n ongelmat saivat jatkoa myös sunnuntaina, kun bulgarialainen VOYVODA nappasi alemman kaavion semifinaalista tiukan 2-1-voiton ja eteni pelaamaan Cloud9:a vastaan DreamHack Masters Spring 2021 -turnauspaikasta.

Lue myös: OG:n uusi tulokas ei tuottanut tulosta DreamHack-karsinnoissa – joukkue hakee vauhtia alemmasta kaaviosta! 

Valdemar ”valde” Bjørn Vangsån tähdittämä OG ei pääse hiomaan taktiikoitaan harjoitusten muodossa kovinkaan paljoa, sillä ESL Pro League kausi 13 alkaa huomenna 8. maaliskuuta. OG kohtaa ensimmäisenä päivänä A-lohkossa saksalaisen BIG-joukkueen. Ottelu alkaa kello 20.00 ja pystyt seuraamaan sitä Suomeksi Telia Esportsin Twitch-kanavalta.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.