OG:n uusi tulokas ei tuottanut tulosta, kun joukkue joutui taipumaan ylemmän kaavion semifinaaleissa Justin ”jks” Savagen tähdittämälle Complexitylle.

OG:n viides pelaaja ilmoitettiin vain hetki ennen ensimmäisen pelin alkua. Organisaatio kertoi Heroicin penkillä istuvan Nikolaj ”niko⁠” Kristensenin toimivan joukkueen varapelaajana turnauksessa.

Matka DreamHack Masters Spring -turnauksen suljetuissa karsinnoissa alkoi OG:lta Nordavindin kohtaamisella. Norjalaisjoukkue ei tuottanut vaikeuksia OG:lle, kun Aleksi ”Aleksib” Virolaisen johtama eteni ylempään semifinaaliin suvereenilla 2-0-karttavoitolla (Inferno 16-4, Dust 2 16-8).

Lue myös: Elisan CS-liiga huipentuu huomenna – finaalissa HAVU ja 14-vuotiaan tähdittämä IQUE!

Ylemmässä semifinaalissa vastus oli täysin toista luokkaa, kun vastaan asteli tanskalaisen Benjamin ”blameF” Bremerin johtama Complexity.

Ensimmäisessä kartassa OG ei päässyt ollenkaan rytmiin mukaan ja se näkyi rajusti tuloksessa. Complexity vei avauskartan nimiinsä lukemin jopa 16-3. Seuraavana matkattiin Complexityn valitsemaan Mirageen, jossa OG oli myös perässätulija. Loppujen lopuksi OG joutui taipumaan kartoin 2-0 (Dust 2 16-3, Mirage 16-5).

Complexity lunasti voitollaan paikan DreamHack Masters Spring -turnauksesta, ja OG puolestaan tippui alempaan kaavioon, jossa joukkue kohtaa K23 – VOYVODA -ottelun voittajan.

OG Counter-Strike

@OGcsgo
GGs to @Complexity. Impressive showing we must admit.

The journey isn't over yet.

Tomorrow is another day.

Still 2 matches to win.

#DreamOG

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.