OG piikitteli entistä Liquid-tähteä Twitterissä – vastaus sai aikaan naurunhörähdyksiä!

© Kuva: ESL

OG:n eilinen twiitti ennen OG – Liquid -ottelua sai entisen Liquid-tähti Nicholas ”nitr0” Cannellasin reagoimaan välittömästi.

Twitter on tunnettu piikittelystä ja hieman vapaammasta kirjoitusasuista. OG:n twiitti OG:n ja Liquidin välisestä ottelusta sai Valorantiin lähteneen Nicholas ”nitr0” Cannellasin mukaan piikittelyyn.

OG twiittasi ennen ottelua: ”Tunnin päästä kohtaamme joukkueen, jossa pelaaja halusi vaihtaa kokonaan uuteen peliin kuin jatkaa CS:GO:n pelaamista. Hmm. Tämän pitäisi olla hyvä.”

Twiitillä tavoiteltiin juurikin nitr0a, joka vaihtoi elokuussa Riot Gamesin viime keväänä julkaistuun Valorant-peliin.

Nitr0 vastasi twiittiin jakamalla HLTV:stä otetun kuvakaappauksen, jossa näkyy OG:n CS:GO-joukkueen saavutukset.

Saavutukset HLTV-sivustolla ovat OG:n kannalta melko suppeat, sillä listalta löytyy ainoastaan LAN-turnaukset ja koronaviruspandemian tulon myötä, joukkue ei ole pelannut kuin muutamia LAN-turnauksia uudella kokoonpanollaan. OG sijoittui nitr0n viittaavassa turnauksessa (cs_summit 5) sijalle 3-4.

Useat fanit saapuivat kommenttiosioon nauramaan nitr0n vastaukselle, sillä HLTV:n listauksessa ei ollut mukana kuin ainoastaan LAN-turnaukset. OG on online-aikana saavuttanut muun muassa IEM New York 2020 -turnauksen toisen sijan ja Flashpointin toisen sijan.

– He eivät ole pelannut muita LAN-tapahtumia, suomalainen e-urheiluselostaja Roope ”robujohnson” Leppänen kirjoitti nauruhymiön kera.

Mukana oli myös Liquid- nitr0 faneja, jotka puolustivat nitr0n vastausta ja pilkkasivat OG:ta.

– nitr0 jatkaa voittamista tässä ”uudessa pelissä”, kun OG jatkaa häviämistään jokaisessa CS-turnauksessa, yksi kommentoija kirjoitti.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.