Nyt se on virallista! ENCEstä penkitetty Elias ”Jamppi” Olkkonen siirtyy Valorantiin

Elias Olkkonen Valorant
© Kuva: ENCE

Elias ”Jamppi” Olkkonen on ilmoittanut siirtyvänsä Valorant-pelaajaksi.

ENCEstä penkitetty 19-vuotias CS:GO-tähti Elias ”Jamppi” Olkkonen on ilmoittanut virallisesti siirtyvänsä Riot Gamesin Valorant-peliin.

Päätös ei tullut monellekaan yllätyksenä, sillä Jampin CS:GO-uraa on varjostanut teini-ikäisenä saatu VAC-pelikielto, joka estää häntä osallistumasta Valven järjestämiin major-turnauksiin.

Lue myös: Jamppi siirtyy Valorantiin, jos tarjouksia CS:GO:ssa ei näy – ”Mielummin mä sitä teen kuin olen koulun penkillä tai kaupan kassalle”

Vuonna 2020, Jamppi vei VAC-asian oikeuteen saakka, jotta ura CS:GO-ammattilaisena olisi mahdollista. Asian käsittely ei kuitenkaan edennyt halutulla tavalla, eikä kieltoa saatu purettua.

Valorantiin siirtyminen vaikuttaakin nyt fiksulta ratkaisulta, sillä vaihdon myötä pystyy Jamppi unohtamaan oikeussotkunsa Valven kanssa kokonaan ja keskittymään täysillä pelaamiseen.

Jamppi kertoi asiasta 26. tammikuuta Twitteriin julkaistulla videolla:

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jamppi ei ole myöskään ainut suomalainen CS:GO-ammattilainen, joka on vaihtanut Riot Gamesin vuonna 2020 julkaistuun Valorant-peliin.

Muun muassa HAVUn riveistä tunnettu Aaro ”hoody” Peltokangas teki samaisen vaihdoksen viime vuoden elokuussa, ja pelaa peliä nykyisin Espanjan suurimman e-urheiluorganisaation riveissä.

Lue lisää: Aaro ”hoody” Peltokangas siirtyy Espanjan isoimpaan organisaatioon – ”Tämä joukkue ja mahdollisuus on hämmästyttävä”

Ota eurheilu.org seurantaan Twitterissä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.