Miljonäärien Amazoniksi tituleerattu Hush Hush on saanut toimeksiannon nimettömänä pysyttelevältä miljonääriltä, jonka suunnitelmissa on järjestää tosielämän battle royale -turnaus. Sivusto pyrkii nyt etsimään pelille kyvykästä peliorganisaattoria, joka osaa hoitaa kaiken tarvittavan turnauksen toteuttamiseksi.

Onneksi kyseessä ei ole kuolemaan asti käytävä kamppailu, vaan suunnitelmissa on jakaa osallistujille airsoft-aseet ja kosketusanturein varustetut puvut, joka tunnistavat osumat. Kamppailu kestää yhteensä kolme päivää ja taistelua käydään 12 tuntia jokaisena päivänä.

Tapahtuma on tarkoitus järjestää yksityisellä saarella ja mikä tärkeintä, turnauksen voittajalle on luvassa 100 000 puntaa.

Mikäli koet, että sinulla olisi kykyjä tämän mittaluokan turnauksen järjestämiseksi, voit jättää oman hakemuksesi tänne. Ihan nälkäpalkalla ei hommia tarvitse painaa, sillä kuuden viikon urakasta luvataan yhteensä 45 000 punnan palkkio.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli