OG:n konkaripelaaja Nathan ”NBK-” Schmitt heitti vettä kiukkaalle maanantai-iltana samaan aikaan, kun Aleksi ”Aleksib” Virolainen vieraili HLTV Confirmed -podcastissa.

Twitterissä useat CS:GO-ammattilaiset piikittelevät toisiaan ja näin nähtiin myös maanantai-iltana, kun OG:n Nathan ”NBK-” Schmitt päätti hauskuuttaa ihmisiä lainaamalla ENCEn Jere ”Sergej” Salon kohutwiittiä joulukuulta, mikä sai aikaan suomalaisessa CS:GO-joukkueessa draamaa.

Lue myös: Sergej räväyttää Allusta: ”Siihen on syy miksi hän on ainoana jäljellä alkuperäisestä kokoonpanosta”

Sergej twiittasi joulukuussa Aleksi ”allu” Jallin HLTV Confirmed vierailun aikana: ”En ottaisi kaikkea sitä totuutena, mitä allu sanoi/sanoo. Hän ei ole niin yksinkertainen ja vaaraton persona kuin se saattaa näyttää. Siihen on syy miksi hänon ainoana jäljellä alkuperäisestä kokoonpanosta.”

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Maanantaisessa Aleksi ”Aleksi” Virolaisen vierailussa NBK:n muistiin palasi joulukuinen ENCE-sotku ja ranskalaispelaaja päätti siteerata Sergej:n sanoja, mutta muuttaa lopputekstiä hieman enemmän oman näköiseksi.

– En uskoisi kaikkea mitä Aleksib sanoi/sanoo. Hän ei ole niin kaunis ja seksikäs persoona kuin se saattaa näyttää. Kiitos, NBK- kirjoitti Twitterissä.

Nathan Schmitt

@NBK
I wouldn't take everything what @AleksibCSGO said/says as granted. He isn't as beautiful and sexy persona as it may look. Kiitos

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Twiitti sai valtavasti ihmisiä nauramaan NBK:n reagoimiselle ja kommenttikenttä täyttyi useista hulvattomista GIFeistä.

Lue myös: suNnyn CS:GO-projekti viittä vaille valmis – ”Uskaltaisin luvata, että kuukauden sisään jotain tapahtuu”

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.