Miikka ”suNny” Kempin ja Robin ”flusha” Rönnquistin uuteen CS:GO-projektiin on saatu valoa tunnelin päähän.

ENCEstä joulukuussa lähtenyt Miikka ”sunny” Kemppi ja fnaticin Robin ”flusha” Rönnquistin luotsaama CS:GO-projekti on ollut paljon esillä viimeisten kuukausien aikana. Ensin suNnyn ja flushan oli tarkoitus perustaa joukkue yhdysvaltalaisen Timothy ”autimatic” Tan kanssa, mutta hommat kariutuivat, kun autimatic päätti siirtyä Valorant-pelin pariin.

Lue myös: Minne menee suNny? Kokoonpanon rakentaminen flushan ja autimaticin kanssa kariutumassa

suNny ilmoitti kuitenkin Ilta-Sanomille, että joukkueen kasaaminen flushan kanssa jatkuu, ja nyt on paljastunut uutta tietoa, kun 26-vuotias suomalaiskonkari vieraili Urheilucast -podcastissa, jossa hän kertoi, että joukkueen pelaajat ovat löydetty, ja mahdollisesti lisää kuullaan kuukauden sisään.

– Meidän uudessa projektissa on nuoria kundeja, tosi lupaavia ja ihan tähti potentiaalisia pelaajia, suNny kertoi Urheilucastissa.

– Meitä on viisi kundia ja muutamien organisaatioiden kanssa on keskustelut käynnissä. Uskaltaisin luvata, että kuukauden sisään jotain tapahtuu.

Urheilucastia isännöivä Esko Seppänen uteli suNnylta omaan lähteeseensä nojaten, että nähdäänkö joukkueessa lisää suomalaisväriä, mutta CS-tähti pysyi vahvana, eikä kertonut joukkueen pelaajista enempää.

Maanantaina 22. maaliskuuta myös Aleksi ”Aleksib” Virolainen kertoi HLTV:n podcastissa tietävän ”yhden jos toisenkin asian” suNnyn ja flushan uudesta CS:GO-projektista, mutta nimiä hän ei paljastanut.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.