Muistatko kuka on TSM Myth? Löysi uuden menestyksen Valorant-pelin myötä

Organisaatio Team SoloMidin riveissä striimaava 20-vuotias Ali ”Myth” Kabbani on löytänyt uuden menestyksen Riot Gamesin Valorant-pelin myötä.

Myth oli alun perin osa TSM:n Fortnite-kokoonpanoa yhdessä Daequenin ja Hamlinzin kanssa, mutta kaikki heistä ovat siirtyneet kilpapelaamisesta täysipäiväisiksi striimaajiksi. Myth oli Fortniten alkuaikoina yksi pelin suurimmista tähdistä.

Hänen uransa striimaajana lähti kuitenkin laskuun Fortniten suosion hiipumisen myötä, mutta nyt näyttää siltä, että on hän löytänyt uuden menestyksen Valorant-pelin parissa.

Huhtikuun 9. päivänä Myth twiittasi rikkoneensa 6 miljoonaa seuraajaa Twitchissä.

– Tukenne on ollut epätodellista, ja rehellisesti sanottuna herkistyn kun edes ajattelen koko asiaa. Kiitos teille kaikille!

TwitchMetricsin mukaan Myth on nyt sivuston neljänneksi seuratuin striimaaja, ja toiseksi eniten seurattu aktiivinen striimaaja. Hänen edellään on vain Ninja, Shroud ja Tfue, joista kaksi ensimmäistä ovat siirtyneet striimaamaan Mixeriin.

Kuva: TwitchMetrics

Äskettäisen 24h striimin aikana Mythillä oli keskimäärin noin 41 000 katsojaa, 1,3 miljoonaa uniikkia katsojaa, sekä sai hän 103 000 uutta seuraajaa. Tämä striimi nosti Fortnite-tähden 6 miljoonan seuraajan merkkipaalun ylitse.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r

Kuva: TSM/Riot Games


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.