Fortnite-tähti Turner ”Tfue” Tenney kertoi miksi hänen mielestään Riot Gamesin uusi Valorant-peli ei tule ohittamaan CS:GOn suosiota.

Valorant on Riot Gamesin ensimmäinen FPS-peli, jonka suljettu beta alkoi 7. huhtikuuta. Peli on kerännyt suurta suosiota Twitchissä, kerättyään parhaillaan jopa 1,7 miljoonaa samanaikaista katsojaa.

Valorantin hypetyksestä huolimatta, Tfue ei usko pelin menevän Valven pelaajaennätyksiä rikkoneen Counter-Strike: Global Offensiven ohitse suosiollaan.

– Valorant on kuin kasuaali CS:GO. Jos haluat kuolla joihinkin hiton ilmaiskuihin, mene pelaamaan Valorantia. Jos haluat pelata peliä joka vaatii oikeasti taitoa, mene pelaamaan CS:GOta, Tfue kertoo videolla.

– Valorant on hauska peli. Mielestäni se on vain liian itseään toistava, sitä ei ole hauska katsoa. Jotkut hahmojen kyvyt ovat myös mielestäni liian ylivoimaisia. Vähän niinkuin Overwatch oli alussa, Tfue jatkoi.

Kritiikistä huolimatta, uskoo Tfue Valorantin olevan iso menestys. Hän kuitenkin painotti, että Riot Gamesin täytyy parantaa useita pelin osa-alueita ennen virallista julkaisua.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r

Kuva: Riot Games/Tfue