Mousesports ilmoitti maanantaina puoliltapäivin, että Finn ”karrigan” Andersenin sopimus on rauennut.

Tanskalainen konkari Finn ”karrigan” Andersen on yhdistetty jo pitkään FaZen riveihin, kun Nikola ”NiKo” Kovač siirtyi FaZesta G2:n riveihin viime vuoden joulukuussa.

Lue lisää: G2 varmisti NiKon siirron FaZesta – ocelote paljasti sopimuksen ”naurettavat” yksityiskohdat

Karrigan on halunnut siirtyä mousesportsin riveistä toiseen joukkueeseen jo tiettävästi viime vuoden loppupuolelta saakka. Tammikuun 11. päivä mousesports ilmoitti, että karriganille etsitään korvaajaa, ja noin kuukausi myöhemmin saksalaisorganisaatio ilmoitti signeeranneen Christopher ”dexter” Nongin riveihinsä, joka kertoi jo viitteitä, että karriganin lähtö oli lähellä.

15. maaliskuuta oli se päivä, jolloin mousesports kertoi Twitter-tilillään, että osapuolet sopivat sopimuksen raukeamisesta hyvissä ajoin, ennen IEM Katowice -turnausta, joka alkaa 18. maaliskuuta.

Nähdäänkö karrigan FaZen riveissä jo IEM Katowice -turnauksessa?

Sunnuntaina FaZe ilmoitti isoja uutisia, kun organisaatio siirsi Olof ”olofmeister” Kajbjerin sivuun aktiivisesta kokoonpanosta. Nämä kaksi isoa uutista yhdistävät huhuja rajusti, että karrigan tultaisiin näkemään FaZen riveissä jo tällä viikolla alkavassa IEM Katowice -turnauksessa, mutta mitään ei ole vielä ilmoitettu varmaksi.

Lue lisää: Olofmeister sivuun FaZe Clanin kokoonpanosta – viimeiset pelit olivat kaunista katsottavaa

Time to say goodbye. 🎶

Thank you @karriganCSGO for captaining our CS:GO team in the past 23 months and all the best in your next endeavor. Both parties mutually agreed on a contract termination in time before #IEM Katowice.

2010-2012, 2013, 2014, 2019-2021, ?

F in chat

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.