G2 varmisti Nikola ”NiKo” Kovačin siirron FaZe Clanista. Samalla G2-pomo paljasti sopimuksen yksityiskohtia, joita ei kannata ottaa niin tosissaan.

Viime kuukautena isoin puheenaihe CS:GO-kentillä on ollut Nikola ”NiKo” Kovačin siirto. Paljon on huhuiltu, mutta nyt se on viimein maalissa, kun G2 ilmoitti keskiviikko-iltana, että supertähti on hankittu heidän riveihinsä.

Vaikka huhuissa kävi ilmi, että G2:n François ”AmaNEk” Delaunay siirtyisi NiKon tieltä joukkueesta sivuun – G2 vihjasi mahdollisuuden seurata muiden organisaatioiden tavoin kuuden miehen kokoonpanoa: ”Seuraavien viikkojen aikane me arvioimme joukkueen ja sen edistymisen, jotta voimme määrittää optimaalisen kokoonpanon jokaiselle ottelulle.

Bosnialainen tähti jätti FaZen yli kolmen ja puolen vuoden yhteisen matkan jälkeen. Hän liittyi pohjoisamerikkalaisorganisaatioon vuonna 2017, joka raportoitiin tuolloin yhtenä CS:GO:n kalleimasta siirroista.

G2:n kokoonpano:

🇫🇷 Kenny ”⁠kennyS⁠” Schrub
🇫🇷
Audric ”⁠JaCkz⁠” Jug
🇫🇷
François ”⁠AmaNEk⁠” Delaunay
🇷🇸
Nemanja ”⁠nexa⁠ Isaković
🇧🇦
Nemanja ”⁠huNter-⁠” Kovač
🇧🇦
Nikola ”⁠NiKo⁠” Kovač

🇫🇷 Damien ”⁠maLeK⁠” Marcel (valmentaja)

Ocelote seurasi HenryG:n jalanjälkiä pilke silmäkulmassa

Kun Cloud9:n uusi CS:GO-kokoonpano julkaistiin, oli joukkueen general manager Henry ”HenryG” Greer ensimmäinen, joka paljasti sopimuksen arvot ja pituudet julkisuuteen.

G2-pomo Carlos ”ocelote” Rodriguez toimi miltein samalla tavalla kuin HenryG, mutta tiedot eivät pitäneet ainakaan toivottavasti paikkaansa.

Ocelote kertoi twitter-tilillään sopimusehdoista pilke silmäkulmassa, jota ei kannata ottaa liian vakavasti.

NiKon rooli G2:ssa tulee Oceloten sanoin olevan ”AWP:n säästäminen KennyS:lle”, ja sopimuksen pituus on niin pitkä, ”kunnes hän on surkea.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: Riot Games / DreamHack