Modern Warfaren kehittäjät valaisivat tilannetta pelaajien statseja resetoivan bugin suhteen

Peliin saapui tammikuun 22. päivä mittava päivitys, joka toi mukanaan muun muassa odotetun varsijousen. Ohessa mukaan lipsahti kuitenkin myös erittäin ikävä bugi, joka uhkasi pelaajien edistymisen resetoinnilla.

Päivityksen lataamisen jälkeen monia pelaajia odotti Error-viesti, jonka mukaan pelaajan käyttäjädata on korruptoitunut tai ei latautunut kunnolla. Viestin mukaan pelaajan täytyy resetoida rankkinsa ja kaikki kokemuksella avatut tavarat.

Infinity Ward tarttui onneksi hyvin pikaisesti toimeen asian suhteen ja Error-viestiä ei enää pitäisi esiintyä. Jos kohtasit kyseisen viestin, mutta et klikannut kyllä-vaihtoehtoa, käyttäjädatasi pitäisi kehittäjien mukaan olla kunnossa. Kyllä-vaihtoehtoa klikanneiden pelaajien statsit resetoituivat, mutta vastoin viestin tekstiä pelaajien rankit ja avatut tavarat eivät onneksi ole kadonneet. Infinity Ward pyrkii korjaamaan tilanteen ja joidenkin pelaajien statsit saattavat palata päivitystä edeltäviin lukemiin korjauksen yhteydessä. Lisää voi lukea kehittäjien virallisesta blogi-postauksesta:

 

Lähde: Dexerto.com.

Kuva: Activision.