Mitä juuri tapahtui? SuperMassive Blaze jyräsi G2:n tärkeässä ottelussa

Huh, SuperMassive Blaze jyräsi G2:n tärkeässä ottelussa maanantaina ja lunasti paikan Masters 3 -turnaukseen Berliiniin.

Turkkilainen SuperMassive Blaze on ollut liekeissä Valorantin EMEA-alueen karsinnoissa, kun kahden ottelun jälkeen tuloksena on kaksi 2-0 voittoa. Lauantaina SMB voitti FunPlus Phoenixin 13-6 & 13-10 ja jatkoi matkaansa ylemmässä kaaviossa.

Maanantai-iltana edessä oli kuitenkin isojen panosten peli. Oscar ”mixwell” Cañellas Colochon tähdittämä G2 Esports on kokenut useita pettymyksiä ja tämä ottelupari oli uusi sellainen. G2 voitti Bindin pistoolikierroksen ja sai muutaman kierroksen kasaan, mutta toisella puoliskolla turkkilaiset iskivät vastapalloon tyrmäyksen lukemin 13-4.

G2 ei näyttänyt olevan hereillä Ascentin alussa ja SuperMassive Blaze karkasi 8-0 johtoon. Mixwellin tähtikerma sai puolessa välissä hyvän vaiheen käyntiin, mutta SMB otti lopulta puuttuvat kierrokset ja vei 13-5.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

SuperMassive Blaze pelaa seuraavaksi Acendia vastaan 20. elokuuta. Molemmat joukkueet ovat lunastaneet Masters 3 -paikan. G2 pelaa selkä seinää vasten 19. elokuuta ja vastassa tulee olemaan Guild Esports tai Giants Gaming.

Kuva: SuperMassive Blaze

Lue myös: Santeri ”BONECOLD” Sassi teki sen! Acend suuntaa Berliiniin

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.