Miltä tuntui pelata CS:GOn tunnetuinta huijaria vastaan? Katso video forsakenin word.exe -tilanteista

Vuonna 2018 nähtiin yksi CS:GO-historian suurimmista skandaaleista, OpTic Indian Nikhil ”forsaken” Kumawatin jäätyä kiinni huijaamisesta eXTREMESLAND 2018 Asia Finals -turnauksessa.

Esports Integrity Commission (ESIC) rankaisi forsakenia tästä viiden vuoden kilpailullisella pelikiellolla, mutta häntä tuskin tullaan enää sen loputtuakaan pelikentillä näkemään.

Nyt YouTubeen julkaistiin myös uusi video hänen vastustajien kuvakulmasta, joka antaa hyvän näkymän siitä, miltä CS:GOn tunnetuinta huijaria vastaan pelaaminen on tuntunut.

Tältä forsakenia vastaan pelaaminen tuntui:

Lue myös: Siirtyykö CS-legenda GeT_RiGhT Valorant-ammattilaiseksi? Julkaisi mysteerisen videon

OpTic Gamingin omistaja Hector ”H3CZ” Rodriguez puhui tapahtuneesta myös syyskuussa julkaistussa Eavesdrop-podcastin jaksossa, kutsuen forsakenia totaaliseksi luuseriksi, sillä hänen tekonsa sai organisaation todella huonoon valoon.

– Se v*tun luuseri. Laitettuaan brändini siihen valoon, hän oli onnekas etten ollut paikalla, H3CZ sanoi.

Jos tapahtuneesta pitää kuitenkin keksiä väkisin jotain positiivista, on se word.exe -meemin synty. Word.exe oli tiedostonimi, jota forsaken käytti huijausohjelmiensa naamioimiseen.

Muun muassa CS:GO-tubettaja SuperstituM on tehnyt aiheesta videon, jossa pääsemme todistamaan useita forsakenin ”huippuhetkiä”.

Katso tästä SuperstituMin forsakenista tekemä video:

Lue myös: ESL bannasi australialaisen CS:GO-pelaajan 12 kuukaudeksi – jäi kiinni väärennetyistä henkilöllisyyspapereista

Ota eurheilu.org seurantaan Twitterissä.

Kuva: Yuki Yujen Chen / eXTREMESLAND


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.