Siirtyykö CS-legenda GeT_RiGhT Valorant-ammattilaiseksi? Julkaisi mysteerisen videon

Vuosi 2020 on ollut CS:GO-skenelle haastava, koronapandemian siirrettyä LAN-tapahtumat alueellisiksi nettiturnauksiksi.

Tämä johti varsinkin Pohjois-Amerikan skenen kuihtumiseen, kymmenien huippupelaajien vaihdettua Riot Gamesin uuteen Valorant-peliin, sillä ainakin toistaiseksi nurmikko näyttää sillä puolen aitaa paljon kirkkaammalta.

Vaikka Euroopan tilanne ei ole täysin Pohjois-Amerikkaan verrattavissa, ovat useat pelaajat täälläkin hypänneet tämän uuden kelkan matkaan, joko siksi ettei hyviä tarjouksia CS:GO-joukkueilta ole kuulunut, tai vain halustaan pelata jotain muuta.

Lue lisää:

Siirtyykö myös GeT_RiGhT Valorantiin?

Nyt ovat heränneet eloon myös epäilykset ruotsalaisen CS-legenda Christopher ”GeT_RiGhT” Alesundin mahdollisesta siirtymisestä Valorant-pelikentille.

GeT_RiGT julkaisi 19. joulukuuta Twitterissään videon, jossa hän heittää Dignitaksen pelipaidan kadulle ja lähtee kiipeämään pitkin pitkiä portaita. Videon mukaan liitti hän tekstin ”7 päivää”.

Monet faneista uskovat tämän tarkoittavan GeT_RiGhTin eläköityvän 7 päivän kuluttua. Toiset taas uskovat tämän siirtyvän Valorant-ammattilaiseksi, portaiden kuvastaessa uutta vuorta jota hän lähtee valloittamaan.

Tähän spekulaatioon lisäpotkua antoi GeT_RiGhTin 7. joulukuuta tekemä kommentti T1:n Braxton ”Brax” Piercen twiittiin: ”Jos olet Valorant-pro ja sinut signattiin minun jälkeeni, sinulla ei ole mitään mahdollisuutta ensi vuonna.” GeT_RiGhT kommentoi tähän GIF:n mietiskelevästä Batmanista.

GeT_RiGhTin siirtyminen Valorant-ammattilaiseksi tekisi sinänsä järkeä, sillä CS-kentillä on hän saavuttanut jo kaiken mahdollisen. Totuus 30-vuotiaan konkaripelaajan sunnnitelmista saadaan kuitenkin tietää lauantaina, 26. joulukuuta.

Lue myös: Valorantin ensimmäiset Major-turnaukset pakettiin – suomalaisille ei ainuttakaan karttavoittoa

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: Riot Games / Dignitas


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.