MIBR:n tulevaisuus kaudelle 2021 ei näytä tosiaankaan lupaavalta, kun Alencar “trk” Rossato ja Vito “kNgV-” Giuseppe pyysivät penkitystä aktiivisesta kokoonpanosta.

Aiemmin tällä viikolla Lucas ”LUCAS1” Teles, Vinicius ”vsm” Moreira ja Raphael ”cogu” Camargo poistuivat brasilialaissorganisaation riveistä, kun jatkosopimusneuvottelut eivät sujuneet odotetusti.

Lue lisää: MIBR:llä taas jälleenrakennus edessä – LUCAS1, vsm, leo_drunky ja cogu ulos joukkueesta

On ymmärrettävää, että Alencar “trk” Rossato ja Vito ”kNgV-” Giuseppe pyysivät penkitystä, sillä kausi alkaa aivan näillä näppäimillä. Brasilialaispelaajia on tällä hetkellä vapaana rutkasti, joten on odotettavissa, että he kasaavat uuden kokoonpanon jonkun uuden organisaation alle.

KNgV:n Twitter-viestin mukaan kaksikko oli haluttomia allekirjoittamaan sopimusta organisaation haluavan kokoonpanon kanssa, koska he eivät olleet tyytyväisiä MIBR:n toimintaan.

– Emme voineet tehdä sopimusta MIBR:n kanssa ja ongelma ei ollut koskaan rahassa. Vuoropuhelun puute ja vähäinen kiinnostus saivat meidät päättämään etsiä uutta kotia, kNgV kirjoitti.

Vito Giuseppe

@kngvito
KNG/MIBR - PT/EN

Read: tl.gd/n_1srhrqf

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

MIBR:n ongelmat alkoivat jo viimeistään syyskuussa, kun organisaatio päätti antaa potkut Fernando ”fer” Alvarenganille sekä Epitacio ”TACO” de Melonille. Heti potkujen jälkeen myös Gabriel ”FalleN” Toledo lähti joukkuueesta, joka toi ison lovin brasilialaisjoukkueeseen.

Lue lisää: MIBR antoi potkut kolmelle joukkueen jäsenelle – Gabriel ”FalleN” Toledo päätti häipyä joukkueesta!

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.