Major-turnauksen semifinalistit selvillä – Astralis kaatoi NiP:n ja kohtaa tänään MIBR:n

IEM Katowice Major -turnauksen viimeinen semifinalisti on nyt selvillä, kun turnauksen ennakkosuosikki, tanskalainen Astralis, iski naulan Ninjas in Pyjamas -joukkueen arkkuun lukemin 2-0.

Ensimmäinen pelattu kartta oli NiP:n valitsema Mirage, joka osoittautui joukkueen kannalta katastrofiksi. Astralis hallitsi peliä suvereenein ottein ja ensimmäinen puolisko päättyi CT-puolella pelanneen tanskalaisjoukkueen hyväksi 15-0. Kuitenkin puolten vaihdon jälkeen NiP onnistui saamaan itselleen kaksi kierrosta ennen kuin ottelu päättyi 16-2.

Puolestaan Astraliksen valitsema Dust2 ei ollut enää samanlainen kujanjuoksu kuin edellinen kartta. NiP:n kova T-puolen peli yllätti tanskalaisjoukkueen, mutta loppua kohden tiukka taistelu ei kuitenkaan riittänyt ja Astralis selviytyi kohtaamisesta voittajana lukemin 16-14.

Astralis jatkaa matkaansa ja kohtaa tänään semifinaalissa brasilialaisen MIBR-joukkueen. Ottelu alkaa noin kello 20:50. Toisessa semifinaaliottelussa suomalainen ENCE kohtaa Natus Vinceren kello 17:00. Ottelut on nähtävissä suomenkilisellä selostuksella Yle Areenasta.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.