Major-turnauksen semifinalistit selvillä – Astralis kaatoi NiP:n ja kohtaa tänään MIBR:n

IEM Katowice Major -turnauksen viimeinen semifinalisti on nyt selvillä, kun turnauksen ennakkosuosikki, tanskalainen Astralis, iski naulan Ninjas in Pyjamas -joukkueen arkkuun lukemin 2-0.

Ensimmäinen pelattu kartta oli NiP:n valitsema Mirage, joka osoittautui joukkueen kannalta katastrofiksi. Astralis hallitsi peliä suvereenein ottein ja ensimmäinen puolisko päättyi CT-puolella pelanneen tanskalaisjoukkueen hyväksi 15-0. Kuitenkin puolten vaihdon jälkeen NiP onnistui saamaan itselleen kaksi kierrosta ennen kuin ottelu päättyi 16-2.

Puolestaan Astraliksen valitsema Dust2 ei ollut enää samanlainen kujanjuoksu kuin edellinen kartta. NiP:n kova T-puolen peli yllätti tanskalaisjoukkueen, mutta loppua kohden tiukka taistelu ei kuitenkaan riittänyt ja Astralis selviytyi kohtaamisesta voittajana lukemin 16-14.

Astralis jatkaa matkaansa ja kohtaa tänään semifinaalissa brasilialaisen MIBR-joukkueen. Ottelu alkaa noin kello 20:50. Toisessa semifinaaliottelussa suomalainen ENCE kohtaa Natus Vinceren kello 17:00. Ottelut on nähtävissä suomenkilisellä selostuksella Yle Areenasta.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.