Amerikan karsintojen B-lohkosta finaaleihin tiensä karsinut Team Liquid hävisi alkulohkossa ainoastaan yhden kartan.

Amerikan karsintojen B-lohkossa yhdestä finaalipaikasta taistelivat Team Liquid, Ghost Gaming, CompLexity Gaming sekä Lazarus Esports. Liquid nappasi lohkosta ensimmäisen sijan häviämällä ainoastaan yhden kartan alkulohkon aikana. Toiseksi lohkossa sijoittui Ghost ja kolmanneksi CompLexity. Huhtikuun alussa muodotunut Lazarus ei voittanut alkulohkossa karttaakaan.

Karsinnoissa lohkojen voittajat menevät suoraan kansainväliseen finaaliin, joka järjestetään 18.-23.6. Ranskassa. Lohkojen toinen ja kolmas pääsevät yrittämään onneaan karsimiseen vielä uudestaan alkulohkon toisessa vaiheessa, johon kootaan ensimmäisen kierroksen lohkojen toiset ja kolmannet sijat. Amerikan karsintojen toisessa vaiheessa on kaksi neljän joukkueen lohkoa, joiden voittajat jatkavat finaaleihin.

ESL Counter-Strike

@ESLCS
An amazing few days of CS but that's all for group B of NA #ESLProLeague.

We will get kicked off tomorrow at the same time with the first games of group C!

See below for the final standings of group B! 👇

ESL Pro League Season 9:n finaaleihin on eurooppalaisille joukkueille 8 paikkaa, amerikkalaisille joukkueille tarjolla on 6 paikkaa, Oceanian joukkueille 1 ja aasialaisille joukkueille on myös tarjolla 1 paikka. Finaaleiden voittaja nappaa mukaansa ESL Pro Leaguen yhdeksännen kauden mestaruuden ja 250 000 dollarin pääpalkinnon.

Joona Loula

Nuori pojankloppi joka kirjoittaa ja elää pilke silmäkulmassa. Opiskelen media-alaa ja elämää, sekä haikailen nuoruusvuosien muistoja.