Maailmanlaajuisiksi muuttuvien tunnuksien tulee olla uniikkeja, joten osan pelaajista on vaihdettava käyttäjänimeään.

Riot Games on melkoisen myllerryksen keskellä, sillä yhtiöllä on useita uusia pelejä työn alla ja se on laajentanut brändiään ahkerasti. Myös yhtiön verkkosivut ja käyttäjätunnus-järjestelmä on muuttunut ja sitä kehitetään edelleen.

Käyttäjätunnusjärjestelmä muuttuu vähitellen kaikille Riotin peleille yhteiseksi ja maailmanlaajuiseksi. Tämän takia pelaajien tuleekin tarkistaa, että onko heidän käyttäjänimensä vaihdon tarpeessa, sillä tunnuksen tulee olla uniikki.

Riot Games Support

@RiotSupport
📢 Starting next week, players who need to update to a Riot Account will see a non-dismissible pop-up in League that will prevent them from playing until they update their account. Learn more: riot.com/2sGH7ux

Nimenvaihdon tarpeessa oleville pelaajille on ilmoitettu, sekä sisäänkirjautumisen yhteydessä että sähköpostilla. Ensi viikolla ohitettavissa ollut ilmoitus muuttuu kuitenkin pakolliseksi, eikä sisäänkirjautuminen ole enää mahdollista ilman tarvittaessa tehtävää käyttäjänimen muutosta.

Oman tunnuksen tilanteen voi tarkistaa Riotin tarjoamalta sivulta. Lisää käyttäjänimen muuttamisesta voi lukea Riotin tarjoamasta infopaketista.

 

Lähde: Dotesports.com.

Kuva: Riot Games.