Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalaisen Team Secret pelasi hyvän toisen päivän Dota 2 TI10 turnauksessa. Toisen päivän vastukset tarjosivat niin kovaa haastetta, kuin hetkellisen hengähdystauon. Tärkeintä Team Secretin turnauksen kannalta oli kuitenkin hyvät suoritukset kaksijakoisen ensimmäisen päivän jälkeen.

Dota 2 TI10 turnauksen ensimmäisenä päivänä koettu 0-2 tappio beastcoastia vastaan oli varmasti tatuoitui Team Secretin takaraivoon, kun se kohtasi päivän ensimmäisessä ottelussa mestarisuosikki PSG.LGD:n. MATUMBAMAN ja Team Secret näyttivät heti ensimmäisessä ottelussa olevansa tosissaan nappaamalla tyylikkään voiton. Pisteet menivät lopulta tasan 1-1, kun kiinalaiset näyttivät hampaitaan, mutta kyseistä tulosta voi pitää erittäin hyvänä kokonaisuudessaan.

Lue myös: Topson & OG selvisi toisen päivän haasteista

Päivän toisessa ottelusarjassa vastaan asettui ennakkoon The International 10 turnauksen etukäteen heikoin joukkue, SG esports. Team Secret naputteli brasilialaiset nippuun MATUMBAMAN:in johdolla tylysti 2-0. Molemmat otteluista päättyivät varsin nopesti puolen tunnin pelin jälkeen, ja Secret pääsi keskittymään illan viimeistä koitosta varten.

Päivän kolmannessa BO2 -ottelusarjassa vastaan asettui toinen kiinalaisjoukkue Elephant. Elephantin riveissä pelaa mm. Somnus sekä fy, jotka muistetaan TI8 finaalissa OG:lle hävinneestä PSG.LGD rosterista. Ensimmäinen ottelu venyi yli tunnin mittaiseksi, mutta Secret piti pintansa ja nappasi itselleen erittäin tärkein 1-0 johdon. Toisessa ottelussa voimasuhteet kuitenki kääntyivät ja Elephant vei ottelun nimiinsä 52 peliminuutin jälkeen. Toisen ottelun voimasuhteita kuvaa varsin hyvin Elephantin 59 000 kullan johto ottelun loppuhetkillä. Aasian norsut veivät, ja Secret vikisi. Otteluvoitot jaettiin siis lopulta tasan 1-1, mutta tulosta voi pitää Secretin kannalta varsin hyvänä.

MATUMBAMAN joukkueineen on nyt B-lohkon kolmannella sijalla 6-4 tuloksella. Paikka mainstagen upper bracketissa ei ole vielä varmistettu, mutta tilanne näyttää tällä hetkellä hyvältä. Secretillä on huomenna launtaina ns. välipäivä, sillä se pelaa vain yhden ottelun klo 16.00 alkaen Quincy Crew:ta vastaan. 2-0 voitolla Secret olisi todella lähellä upper bracket paikan varmistamista.

Lue myös: 160 Miljoonan Dollarin turnaus alkoi totaalisella farssilla!

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä!