Kun muut joukkueet poistuvat Fortnite-kentiltä, signaa Guild lisää pelaajia – uusimpana kiinnityksenä 16-vuotias Tayson

Muiden e-urheiluorganisaatioiden astuessa pois Fortnite-kentiltä, kiinnittää Guild Esports lisää pelaajia. Kuvassa organisaation tuorein signaus, 16-vuotias Tai “TaySon” Starčič.

Guild Esports on julkistanut Fortnite-kokoonpanonsa viimeisen palasen. Organisaatio ilmoitti 3. helmikuuta kiinnittäneensä Tai “TaySon” Starčičin neljänneksi pelaajakseen.

Tayson on kirjoitushetkellä Euroopan rankingin 2. paras pelaaja. 16-vuotias slovenialainen on edellisten Fortnite Championsip Series -turnauksen kaksinkertainen voittaja, pitäen hallussaan mestaruudet niin soolo, kuin trio -sarjoista.

Tayson on voittanut urallaan jo yli 200 000 dollaria palkintorahoja, yhteensä 28 Fortnite-turnauksesta.

– Olen päättänyt tehdä itsestäni entistä paremman pelaajan uuden tiimini avulla ja tuella, sekä tuoda kotiin pokaaleja Guildille. Näet meidän ottavan pian liigataulukot haltuumme, joten sinun on parasta jatkaa katsomista, sanoi Tayson julkistuksessa.

Tayson liittyy nyt Nikolaj ”Flikk” Frøslevin, Henrik ”Hen” Mcleanin, ja Anas ”Anas” El-Abdin vierelle osaksi Guild Esportsin Fortnite-kokoonpanoa, joka jatkaa paikkansa pitämistä Euroopan korkeimmin rankattuna joukkueena, olemassa olevan trion voitettua vastikään tammikuinen Cash Cup -turnaus.

Lue myös:

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan Twitterissä.

Artikkelikuva: Guild Esports


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.