Team SoloMid on päättäny luopua Fortnite-pelaajistaan, organisaatio kertoi aiemmin tällä viikolla.

Team SoloMid eli paremmin tunnettu TSM aikoo lopettaa kokonaan kilpailukykyisen Fortnite-pelaamisen organisaatiossa. Organisaatio pudottaa Kerry ”Ferrrnando” Salasin, Mack ”MackWood” Aesophin ja Rocco ”Safaroonie” Moralesin pois Fortnite-joukkueestaan.

Organisaatio on jättänyt osan Fortnite-luettelosta pääasiassa sisällöntuottamiseen, joka on yleistä nykypäivänä Fortniten parissa. TSM:n toimitusjohtaja Leena Xu kertoi jo vuosia sitten, kuinka Fortniten kilpailutilanne ei ole suuri tilaisuus e-urheiluorganisaatioille, siksi miten Epic Games käsittelee pelin kilpailukykyisyyttä.

TSM

@TSM
Today we’re announcing our departure from competitive Fortnite and parting ways with @MackWood1x, @TSM_Ferrrnando, and @Safarooniee.

Thank you for everything you contributed to TSM during your time with the org. We wish you all the best in your future endeavors.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

E-urheiluorganisaatio NRG saapui kommenttiosioon naljailemaan TSM:lle meemin voimin. NRG:n Fortnite-luetteloonsa kuuluu useita pelaajia, jotka tuottavat sisältöä, mutta organisaatio ei ole keskittynyt pelin kilpailulliseen puoleen.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Fortnite ei ole useiden organisaatioiden mielessä paras kilpailullinen peli itse firmalle, mutta pelaajat tuottavat paljon sisältöjä, jolla on valtava kuluttajakunta, ja se tekee pelin sisällöntuottamisesta kannattavaa.

Ota eurheilu.org seurantaan Twitterissä.

Kuva: TSM Twitter