Kohuottelu NiP vs. Anonymo pelataan tänään uudestaan ongelmien takia. Puolalaiset voittivat kohtaamisen 1-2, mutta nettiongelmat vaivasivat.

Flashpoint on ollut pienessä sosiaalisen median myräkässä, kun turnausjärjestäjä antoi Anonymolle mahdollisuuden pelata koko otteluparin tai vain viimeisen kartan uudestaan. Lisäksi NiP halusi vaihtaa palvelinta johonkin muihin, kuin turnausjärjestäjän tarjoamiin.

Perjantai-illan kohtaamisessa NiP voitti Overpassin 16-3, mutta Anonymo onnistui Nukessa 13-16 ja Mirage meni puolalaisten hyväksi jatkoilla 17-19.

Tiistai-illalle joukkueet pelaavat Miragen uudestaan ja yksi asia on varmaa. Jos puolalaiset häviävät, niin siitä syntyy uusi myräkkä Flashpointia vastaan.

Tilastoissa edellisen kolmen kuukauden ajalta NiP:in suurin tappio Miragessa on tullut 5-16 ENCElle ja isoin voitto tuli HAVUsta 16-9. Ninjas in Pyjamas ei ole ollut hyvä Miragessa, mutta Nicolai ”dev1ce” Reedtz voi muuttaa tämän. Anonymo on voittanut kolmen kuukauden ajalta puolet Miragessa pelatuista otteluista.

Voit lukea Flashpointin tiedotteen tästä.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Lue myös: CS-ammattilaiset ottavat kantaa kohuotteluun – gla1ve: ”Trashpoint”

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.