Kiinnostaako kilpapelaaminen? – Nyt voit kokeilla taitojasi Omppufest-tapahtumassa!

fortnite

Ultimate Ability Entertainment ja kauppakeskus Iso Omena järjestävät kaikille tarkoitetun kilpapelaamistapahtuman.

Ultimate Ability Entertainment ja kauppakeskus Iso Omena järjestävät yhteistyössä Omppufest-tapahtuman, jonka tarkoitus on kohdata nuorisoa ja kertoa suurelle yleisölle kilpapelaamisesta lajina.

Yrityksen tärkeänä arvona on hyvinvoinnin ja sosiaalisuuden edistäminen. Tapahtuman työntekijät ovat koulutukseltaan nuoriso-ohjaajia, jotka toimivat nuorten kanssa hyvässä yhteishengessä.

”Moni vanhempi miettii, mikä olisi mukavaa yhteistä tekemistä lapsen ja nuoren kanssa. Meidän tapahtumamme on mainio mahdollisuus harrastaa yhdessä lapsen kanssa, ja se tuo iloa jokapäiväiseen arkeen”, Ultimate Ability Entertainmentin toimitusjohtaja Antti Orasvuo kertoo.

Isossa Omenassa kilpaillaan kolmen päivän ajan parhaasta tuloksesta Fortnite-pelissä. Turnaus alkaa 6.6.2019, klo 12:00 ja sen finaali on lauantaina 8.6.2019 klo 18:30. Kaikki paikalle tulijat ovat tervetulleita kokeilemaan onneaan karsinnoissa.

Ikäraja pelissä on 12 vuotta, 9-12 vuotiaat voivat pelata täysi-ikäisen seurassa. Tapahtuman nuoriso-ohjaajat valvovat osallistujien ikärajoja.

Tapahtuma streamataan YouTubeen ja Twitchiin Ultimate Ability Entertainmentin kanaville. Paikalla on useita Suomen huipputubettajia ja suoratoiston ammattilaisia kuten esimerkiksi Scouppi, Herrtossa ja Koda.