Kiinalaisen striimauspalvelun teini-idoli paljastui 58-vuotiaaksi perheenäidiksi

Kiinassa on noussut valtakunnallisen median huomioon varsin erikoinen aihe. Suureen suosioon noussut striimaaja ja teini-idoli Qiaobiluo Dianxia paljastui – yleisönsä yllätykseksi – keski-ikäiseksi perheenäidiksi.

Kiinassa suositaan DouYu-palvelua, jonne käyttäjät voivat Twitchin tavoin striimata pääasiassa pelaamistaan. Qiaobiluo on yksi palvelua käyttävistä henkilöistä, ja hän oli onnistunut keräämään yli 130 000 seuraajan joukon. Mikä erikoisinta, hän ei ollut kuitenkaan koskaan paljastanut kasvojaan.

LUE MYÖS: Kissaansa suorassa lähetyksessä viskannut Twitch-tähti välttyi sanktioilta

Sen sijaan hän latasi eri palveluihin muokattuja tai piirrettyjä kuvia itsestään. Kuvien perusteella Qiaobiluo seuraajat olettivat hänen olevan nuori ja ujo kuuluisuus.

Yleisönsä uteliaisuutta hyödyntäen Qiaobiluo lupasi paljastaa kasvonsa 100 000 yuanin hintaan (noin 13 000 euroa). Kuitenkin nämä suunnitelmat kariutuivat suorassa lähetyksessä tapahtuneen teknisen ongelman vuoksi.

Toisen striimaajan kanssa esiintynyt Qiaobiluo ei huomannut, että hänen kasvojaan peittänyt kuva oli vahingossa päässyt katoamaan. Näin hänen seuraajansa pääsivät näkemään – ilman erillistä maksua – sometähden kasvot. Hetken hämmennyksen jälkeen Qiaobiluo itse myönsi olevansa 58-vuotias ja yhden lapsen äiti.

Vaikka osalle seuraajista paljastus tulikin järkytyksenä, niin iso osa Dianxianin faneista osoitti sympatiaa ja tukea kasvonsa paljastanutta kuuluisuutta kohtaan.

Lähde: Asia One, Kuva: Kuvituskuva


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.