Keräilijä osti Pokémon-kortin 60 000 dollarilla – Kortti katosi postissa

Posti hukkasi 60 000 dollarin Pokémon-kortin. 

Pokémon-kortit ovat muuttuneet vuosien saatossa himotuiksi keräilykohteiksi. Yksi erittäin haluttu kortti on Trainer No. 3, joka annettiin vuonna 1999 Super Secret Battle -turnauksen kolmannelle sijalle nousseelle pelaajalle.

Kortin arvoa nostaa erityisesti se, että se on täysin uniikki kappale. Kyseinen pala pahvia jaettiin ainoastaan kyseisessä turnauksessa yhdelle henkilölle, eikä sitä ole sen koommin painettu uudestaan.

The Pokemon Company

 

Tästä syystä kortin hinta nousi huikeaan 60 000 dollariin, kun se myytiin eBayssa. Kortin uusi omistaja löytyi New Yorkista elokuussa 2018, jolloin se myös vakuutettiin 50 000 dollarin edestä ennen postitusta.

Kuitenkaan kortti ei koskaan saapunut perille, vaan se on ollut jo lähes vuoden kadoksissa.

Tarinan toi esille tubettaja smpratte, joka oman kertomansa mukaan tuntee kaupan osapuolet. Hänen mukaansa kortti löysi tiensä New Yorkin postilaitokselle asti, mutta katosi tämän jälkeen. Smpratte itse epäilee jonkun laitoksella työskentelevän huomanneen lähetyksen järkyttävän suuren vakuutuksen, ja tämän jälkeen ottaneen paketin parempaan talteen.

Lapun ostaja on ilmoittanut tarjoavansa 1 000 dollarin löytöpalkkion sille, joka pystyy auttamaan häntä kortin löytämisessä.

LUE MYÖS: Nolo tilanne Dallasin CS:GO-turnauksessa: UPS hukkasi palkintopokaalin

Lähde: Cnet