Super Smash Bros. Ultimate saa uuden päivityksen myötä roppakaupalla lisää sisältöä ja pelattavaa.

Sulavaliikkeinen DLC-hahmo Joker saapuu vihdoin osaksi Ultimaten hahmorosteria. Uuden sankarin myötä peliin ilmestyy Persona-universumia mukaileva areena, jonka ulkonäkö muuttuu taustalla soivan kappaleen mukaan.

Uuden hahmon lisäksi peliin saapuu 3.0 päivitys, jonka mukana Ultimate saa roppakaupalla uutta sisältöä. Jo aikaisemmin huhuttu Stage Builder saapuu Smash Bros Ultimateen, mikä mahdollistaa pelaajien itse suunnittelemien areenoiden rakentamisen.

Toinen uutuus on pelin sisäinen videoeditori, joka mahdollistaa taistelun huikeimpien hetkien leikkaamisen ja jakamisen.

Videoita ja omia areenoita on siis mahdollista levittää muille pelaajille. Sisältöön pääsee käsiksi suoraan konsolilla, mutta Super Smash Bros. Ultimate tulee nyt myös osaksi Nintendon virallista puhelinsovellusta, jonka kautta pelaajat pääsevät ihailemaan suosituimpia videoita ja tykätyimpiä areenoita.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli