Disguised Toast uskoo, että monilla pienemmillä kanavilla ei ole mahdollisuuksia pärjätä, jos ne yrittävät striimata samaan aikaan kuin huippusuosittu Tyler ”Tyler1” Steikamp.

Jeremy ”Disguised Toast” Wang oli vieraana Imane ”Pokimane” Anysin Offline TV -podcastissa, jossa hän mainitsi Tyler ”Tyler1” Steinkampin ja LoL striimaajat esimerkkinä siitä, kuinka tärkeää oikean striimausajankohdan valitseminen on.

Hänen mukaansa monien pienempien kanavien on parempi tehdä lähetystä vähemmän suosittuina aikoina, kuten esimerkiksi yöllä. Disguised Toastin mukaan jokaisella pelillä on oma aikaikkunansa, jolloin suosituimmat striimaajat haukkaavat valtaosan kyseisestä pelistä kiinnostuneesta yleisöstä.

Pienten kanavien on erittäin vaikea niin sanotusti lyödä läpi, ja saada kerättyä itselleen suosiota ja seuraajia. Yksi keino on vaihtaa sellaiseen alustaan, jossa on vähemmän tungosta. Disguised Toastilla on tästä kokemusta, sillä hän itse hyppäsi aiemmin tässä kuussa Twitchistä Facebook Gamingin talliin:

LUE MYÖS: Striimaaja ”Disguised Toast” hylkää Twitchin – Hyppää Facebookin kelkkaan

Striimaamisesta kiinnostuiden kannattaa siis tutustua oheisesta podcastista Disguised Toastin ja Pokimanen vinkkeihin, ja miettiä miten omaa näkyvyyttään olisi mahdollista tehostaa.

 

Lähde: TheLoadout.com.

Kuva: Dave Reginek / Getty Images.