Jamppi tekee mitä tahtoo juuri nyt Valorantissa. Elias ”Jamppi” Olkkonen on alkanut näyttää siltä miltä parhaimmillaan CS:GO:n puolella oli. Torstai-iltana Team Liquid otti 2-0 voiton TENSTAR’ista.

Valorantin Euroopan Challengers 2 -turnauksen voittajien ottelussa Niko ”Polvi” Polven TENSTAR haastoi Elias ”Jamppi” Olkkosen Team Liquidin. TENSTAR johti molemmissa kartoissa peliä ja tarjosi erittäin hyvän haasteen, mutta lopulta tuloksena oli 2-0 voitto Liquidille.

Jampin pelaaminen näytti siltä, että hän pystyi tekemään mitä halusi. Tappoja tuli oven ja savun läpi sekä puukolla.

Ensimmäisessä kartassa Havenissa Olkkonen sai chatin nauramaan heti alussa, kun 20-vuotias hiipi taakse ja otti komean puukkotapon Russel ”Russ” Mendesistä.

Muutaman kierroksen jälkeen Twitchin chat repesi täysin, kun Elias väläytteli hänen Operator-taitojaan. Toiselle puoliskolle lähdettiin TENSTAR’in 5-7 johdossa, mutta Liquidin puolustus toimi jäätävän hyvin ja kartta karkasi 13-10 heille. Dom ”Soulcas” Sulcas loisti Skyen kanssa.

Toinen kartta Breeze oli ensimmäistä tasaisempi ja voittaja ratkesi vasta jatkoilla. TENSTAR’in hyökkäys toimi ja he saivat kahdeksan kierrosta kasaan, mutta toisella puoliskolla TL onnistui tekemään saman.

Jamppi tiputteli vastustajiaan maahan myös rannalla.

Jatkoilla Belgian supertähti Adil ”ScreaM” Benrlitom hoiti Liquidille tarvittavat kaksi kierrosta ja kartta päättyi 14-12. Suomalaiset onnistuivat avaustapoissa, sillä Polvi oli yhdeksällä avauksella kärjessä ja Jamppi kahdeksalla oman joukkueen paras entry.

Team Liquidin pelit jatkuvat perjantaina ja voitolla joukkue lunastaa himotun jatkopaikan EMEA-alueen pudotuspeleihin. Polvi taistelee alemmassa kaaviossa torstai-iltana Rix.GG Thunderia vastaan.

Lue myös: Derke ilmiliekeissä – yli 50 tappoa, 14 avausta ja maukas ässä

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!