JackSepticEye avasi haastattelussa sitä, millainen henkilö PewDiePie on julkisuuden ulkopuolella

Seán ”JackSepticEye” McLoughlin on kertonut Metro.co.uk:n tekemässä haastattelussa ystävyyssuhteestaan Felix ”PewDiePie” Kjellbergiin. Samalla hän avasi sitä, millainen henkilö kohujen keskellä useasti paininut tähtitubettaja todellisuudessa on.

”Kun juttelet hänen kanssaa henkilökohtaisesti, niin hänestä ei välity samanlaista energiaa kuin hänen kanavallaan on nähtävissä. Hän on enemmän jalat maassa -tyyppinen henkilö kuin monet ihmiset luulevat”, McLoughlin kommentoi haastattelussa.

”Hänestä ei saa lainkaan sellaista kuvaa, että hän omistaa YouTuben suurimman kanavan. Hän ennättää aina viettämään aikaa ihmisten kanssa ja pitämään hauskaa.”

McLoughlinin mukaan on omituista kuulla, mitä kaikkea ihmiset puhuvat hänen ystävästään. Tubettaja myönsi, että kaikki julkisuus on muuttanut Kjellbergiä vuosien varrella: ”Jotkin asiat ovat vaikuttaneet häneen paljon. Luulen kuitenkin, että hänellä on vahva pää harteillaan ja hän hoitaa asiat sitä mukaa kun niitä tulee vastaan.”

”En tiedä miten hän kestää sen kaiken. Niin paljon ihmisiä perässä ja niin paljon tekemisiesi takkailua. Luulen, että olisin itse seonnut tähän mennessä.”

Kuva: Gage Skidmore / Peoria, AZ, United States of America / CC BY-SA 2.0 / Wikimedia Commons