Elias ”Jamppi” Olkkonen on Ilta-Sanomien saamien tietojen mukaan ulkona ENCEn uuden huhutun kansainvälisen joukkueen kokoonpanosta.

Suomalainen e-urheiluorganisaatio ENCE on viime aikoina miettinyt uusia vaihtoehtoja CS-kokoonpanonsa täyttämiseen, koettuaan joulukuussa isoja menetyksiä.

Viime aikaisten huhujen mukaan ENCE on kasaamassa kansainvälistä joukkuetta, johon kuuluu Aleksi ”allu” Jallin, Joonas ”doto” Forssin ja Tuomas ”SADDYX” Louhimaan lisäksi kaksi tanskalaispelaajaa.

Elias ”Jamppi” Olkkonen ei ole IS:n mukaan ENCEn suunnitelmissa mukana, joka on täysin ymmärrettävää. 19-vuotiaan CS-lupauksen Valve-kiista ei ole edennyt eteenpäin suunnitellusti, joka vaikeuttaa Jampin pelaamista tulevaisuudessa.

Jampin tulevaisuus toisen pelin parissa?

Uutisoimme viime viikolla Jampin Twitch-kommenteista, joissa hän viittaa vaihtavansa Valorant-pelin pariin, mikäli tarjouksia CS:stä ei tule.

Lue lisää: Jamppi siirtyy Valorantiin, jos tarjouksia CS:GO:ssa ei näy – ”Mielummin mä sitä teen kuin olen koulun penkillä tai kaupan kassalle”

IS:n tietojen mukaan Jamppi miettii parhaillaan vaihtoa Valorantiin. Hänet on myös nähty pelaavan viime aikoina striimeissään runsaasti tätä Riot Gamesin tekemää FPS-peliä, josta nuorukainen on selkeästi innostunut.

Valorantiin vaihtaminen olisi luultavasti todennäköisin ja paras ratkaisu. Jampin ei tarvitsisi miettiä Valven VAC-pelikielto -kiistaa, ja tarjouksia eri joukkueisiin tulisi varmasti ovista ja ikkunoista. CS:n puolella organisaatiot ovat kiistatta peloissaan Jampin Valve-tapauksen takia, sillä Major-pelikieltonsa vuoksi, hän ei voi osallistu pelin suurimpiin turnauksiin.

ENCE ei kommentoinut tapausta Ilta-Sanomille, eikä Jamppi vastannut IS:n kommenttipyyntöön.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: ENCE