Imperial Esports on vahvistanut, että CS:GO-pelaaja Matheus ”bruttJ” Queiroz on kuollut sunnuntaina, Rio de Janeirossa sijaitsevassa sairaalassa.

Brasilialainen 19-vuotias CS:GO-lupaus oli siirretty viime viikolla Imperialin penkille terveysongelmiensa takia. Nuoren pelaajan kuolinsyytä ei ole vielä julkistettu.

Organisaatio kuitenkin kertoi että bruttJ oli valittanut pääkivuista, ja lähtenyt joukkueen asunnolta São Paulosta vanhempiensa luokse Rio de Janeiroon toipumaan.

Viimeisissä twiiteissään bruttJ oli kiittänyt brasilialaisen CS-yhteisön tukea, ja kertonut ”haluavansa vain lähteä pois sairaalasta ja pelata CS:sää aamu kahdeksaan asti”.

Joukkueen jäsenet ovat osoittaneet sosiaalisessa mediassa kunnioituksensa menehtyneelle pelaajalle. Dener ”KHTEX” Barchfield twiittasi: ”tämä on elämäni hirvein päivä” ja kuvaili bruttJ:tä sanoin: ”yksi lahjakkaimmista tyypeistä ketä olen tavannut”.

Kuolemasta uutisoi ensimmäisenä Globo Esporte ja organisaatio vahvisti kuoleman myöhemmin sunnuntaina.

Imperial Sportsbet.io

@imperialesports
Nota oficial: LUTO A Imperial E-Sports comunica, com pesar, o falecimento de Matheus “@bruttzin” Queiroz. (cont) tl.gd/n_1sr3ecj

Lähteet: HLTV, Kuva: CBCS