Astralis ottaa mittaa FaZen kanssa IEM Sydneyn finaalissa. Kyseessä on Astraliksen toinen finaali peräkkäin ja tanskalaiset hakevat nyt toista peräkkäistä turnausvoittoa ja kiinnitystä IEM Grand Slam turnauksen huikeaan miljoonan euron palkintopottiin.

Astralis osoitti jälleen kerran olevansa maailman paras joukkue voittamalla mousesportsin välierissä. Pelin jälkeisessä haastattelussa joukkueen pelaaja Peter “dupreeh” Rothman heitti ilmaan oman arvionsa itseluottamusta puhkuen, että voittaisivat finaaleissa FaZen 3-1.

Finaalit pelataan paras viidestä järjestelmällä ja siinä map-veto tapahtuu niin, että molemmat joukkueet poistavat yhden kartan, jonka jälkeen jäljellä olevista viidestä kartasta joukkueet vuorotellen valitsevat yhden.

FaZen on lähes pakko poistaa Overpass, koska se on heidän kaikkein huonoin karttansa tällä hetkellä ja samaan aikaan yksi Astraliksen parhaista. Astralis on osoittanut olevansa seitsemän kartan joukkue, eli he pystyvät pelaamaan jokaista karttaa, joka tuo heille aivan järjettömän ison edun tähän otteluun.

Astralis tulee todennäköisesti poistamaan joko Cachen tai Dust 2. Jäljellä olevista kartoista jokaisessa Astralis on parempi kuin FaZe. Emme ole myös vieläkään nähneet FaZea täydellisessä potentiaalissa.

Astralis tulee todennäköisesti valitsemaan ensimmäiseksi kartaksi Infernon, koska FaZe on ollut erittäin epävarma siinä viime aikoina. FaZe tulee valitsemaan Miragen, joka on heidän paras karttansa. Toiseksi kartakseen Astraliksen tulisi valita Nuke. Sen jälkeen FaZe tulee valitsemaan joko Dust 2 tai Cachen riippuen siitä, mitä Astralis on aiemmassa vaiheessa kartoista poistanut.

Meidän arvioima Map-Veto

Astralis remove Dust 2

FaZe remove Overpass

Astralis pick Inferno

FaZe pick Mirage

Astralis pick Nuke

FaZe pick Cache

Viides kartta = Train

Mielestämme Astraliksella on erittäin hyvät mahdollisuudet voittaa tämä finaali 3-1 tai jopa 3-0. Emme näe, että FaZella olisi etua missään kartassa, ja siksi lähdemme pelaamaan tähän finaaliin Astraliksen voittoa tasoituksilla. Kertoimet ovat järjettömän hyvät, kun ottaa huomioon Astraliksen tämän hetkisen tason.

Pelivalintamme:

Astralis -2,5 @ 3,50

Astralis -1,5 @ 1,80