IEM Sydney on edennyt huimaa vauhtia jo välieriin! Välieräpareina huikean australialais yleisön edessä nähdään TyLoo vastaan FaZe, ja Astralis vastaan Mousesports. Tässä vihjeessä käsittelemme näistä ensimmäistä, jo kahdeksalta aamulla alkavaa ottelua TyLoo vastaan FaZe.

TyLoo on kaikkien yllätykseksi selvinnyt semifinaaleihin asti tässä turnauksessa, ja jopa häviämättä edes yhtä karttaa. TyLoo aloitti turnauksen jatkoaikavoitolla SK:ta vastaan. Sen jälkeen vastaan tuli Pohjoisamerikkalainen Cloud9, joka kukistui myös 2-0. Kyseisen voiton jälkeen TyLoo jatkoi ylemmän bracketin finaaliin, jossa voitti tulikuuman Renegadesin ylivoimaisesti 2-0.

TyLoo on tykännyt pelata varsinkin Infernoa tässä turnauksessa ja onkin valinnut sen ensimmäiseksi kartaksi jo kahdesti. Inferno onkin ollut TyLoon yksi lempikartoista. TyLoo tykkää myös pelata Overpassia ja on pärjännyt siinä todella hyvin. FaZe poistaa todennäköisesti Overpassin karttavedossa, joten TyLoon on pakko valita Inferno omaksi kartakseen. FaZe on äärimmäisen vahva kyseisessä kartassa, joten ottelusta tulee hankala. Jos FaZe päättääkin poistaa Infernon, jää Tyloolle silloin Overpass, jossa kiinalaisilla on mielestäni paremmat mahdollisuudet voittoon. FaZe ei ole oppinut pelaamaan Overpassia Xiztin kanssa, joten tämä kansainvälinen tähtijoukkue joutuu varmasti koville.

TyLoon etuna on myös heidän tuntemattomuus. Karriganin FaZe ei varmasti tiedä tarkalleen miten TyLoo pelaa, sillä heillä on ollut vain yksi ilta aikaa tutustua tähän ihmeelliseen joukkueeseen.

FaZe yrittää varmasti saada Miragen omaksi kartakseen olettaen, että Tyloo poistaa omalla vuorollaan Nuken. Näin ensimmäiset kartat olisivat siis Inferno ja Mirage. Ottaen huomioon, että FaZe on viime aikoina ollut hieman hidas käynnistymään ja, että he ovat olleet vaikeuksissa alkupelissä huonompia joukkueita vastaan uskomme vahvasti siihen, että Tyloo pystyy voittamaan Infernon. FaZe voitti juuri ruotsalaisjoukkue Fnaticin, mutta mielestämme se oli vain ja ainoastaan Fnaticin heikkoutta, ja karttavedon epäonnistumista. FaZe ei ole käynyt tässä turnauksessa lähelläkään heidän vanhaa pelikuntoaan ja oletamme, että se ei tapahdu tässä ottelussakaan.

Meidän arvioima Map-veto

TyLoo remove Nuke

FaZe remove Overpass

TyLoo pick Inferno

FaZe pick Mirage

TyLoo remove Cache

FaZe remove Train

  1. Kartta = Dust 2

Näillä kartoilla uskomme, että TyLoo pystyy hyvänä päivänä voittamaan Infernon tai Overpassin riippuen FaZen valinnasta. Siksipä tähän otteluun on hyvä pelata joko Over 2,5 karttaa tai TyLoo +1,5.

Meidän pelivalintamme:

TyLoo +1,5 @ 2,10